Στον Αστέρα Καμαρούλας ο Γιάννης Κατερινόπουλος

Μετά από τέσσερα χρόνια στον Ηρακλή Αστακού ο έμπειρος τερματοφύλακας Γιάννης Κατερινόπουλος θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Αστέρα Καμαρούλας που αγωνίζεται στην Α' κατηγορία της ΕΠΣΑ .Σε συνάντηση που είχε ο ποδοσφαιριστής με τη διοίκηση του συλλόγου υπήρξε ταύτιση απόψεων και ολοκληρώθηκε η συμφωνία.Ο Γιάννης Κατερινόπουλος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από της ακαδημίες του Παναιτωλικού,στη συνέχεια αγωνίσθηκε στο Π.Ο Βισαλτιακό Νιγρίτας, Πανσερραικός Β, F.C Σέρρες  1800, ΠΑΟΚ Καλυβίων, Φλόγα Παλαιομάνινας ,Απόλλων Δικιμίου, και τα τέσσερα τελευταία χρόνια  ήταν στον Ηρακλή Αστακού.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ 12 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.

Ημερομηνία 14.9.2021ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας T.K. 300 06 Τηλ. & Fax: 2646041204 e-mail: npdddimouxiromerou@yahoo.gr ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Με την απόφαση 28/565/11.08.2021 του πρώη Προέδρου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου», κ. Βασίλη Πολύζου, προχώρησε η ανανέωση των συμβάσεων των 12 εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου. Οι συμβάσεις που ανανεώθηκαν θα διαρκέσουν για ένα (1) έτος, συγκεκριμένα από 1.9.2021 έως 31.8.2022, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος, και θα λυθούν αυτοδίκαια εφόσον δεν συνεχιστεί, χωρίς οι απασχολούμενοι να δικαιούνται καμία αποζημίωση από την αιτία αυτή. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ.pdf533 kB
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ.

https://www.dimosxiromerou.grΑστακός 14/9/2021 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτωλ/νίας
Ταχ. Κώδικας: 300 06
Τηλ. 2646360526
Fax: 2646042531 ΠΡΟΣ: Κάθε ενδιαφερόμενο
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.
Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια Οικοδομικών Υλικών», με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Το κριτήριο κατακύρωσης της υπηρεσίας είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάση τιμής (χαμηλότερη τιμή). Για την ανωτέρω προμήθεια έχει συνταχθεί η με αριθμό 65/2021 μελέτη του Δήμου Ξηρομέρου, συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 13.499,76 € συμπεριλαμβανόμενου Φ.Π.Α. 24%. Παρακαλούμε όπως εκδηλώσετε ενδιαφέρον με σχετική έγγραφη οικονομική προσφορά, έως την Τρίτη 21/9/2021 και ώρα 14:00, στο πρωτόκολλο του Δήμου στη Δ/νση: Δημαρχείο Ξηρομέρου, Αστακός Αιτωλοακαρνανίας Τ.Κ. 30006. www.dimosxiromerou.gr / email: info@dimosxiromerou.gr Επισυνάπτονται όλα τα σχετικά έντυπα: Έντυπο Οικ Προσφοράς.doc68 kBΠρόσκληση ΑΔΑΜ Μελέτη…
διαβαστε περισσοτερα

Κρούσμα στο βρεφονηπιακό σταθμό της Βόνιτσας. Ενεργοποιήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Ένα κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε σε τμήμα στον  δημοτικό βρεφονηπιακό  σταθμό Βόνιτσας, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία της μητέρας του νηπίου με την Διευθύντρια του σταθμού, θέτοντας σε λειτουργία το υγειονομικό  πρωτόκολλο που ισχύει για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Το κρούσμα είναι μόνο ένα και αφορά νήπιο (επειδή το νήπιο βρίσκεται σε προσαρμογή παρέμεινε στο τμήμα μόνο 30 λεπτά)Ακολουθούμε  ότι προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο (ΦΕΚ 4206/Β/12-09-2021) και από σήμερα 14 Σεπτεμβρίου έως 22 Σεπτεμβρίου το τμήμα (και μόνο) θα παραμείνει κλειστό με τις βρεφονηπιοκόμους του τμήματος να παραμένουν και αυτές σε δεκαήμερη προληπτική καραντίνα. 
Στον βρεφονηπιακό σταθμό της Βόνιτσας το 80% του προσωπικού είναι εμβολιασμένοι και το 20 % ανεμβολίαστοι. 
Έχουν πραγματοποιηθεί οι απαιτούμενες απολυμάνσεις και θα γίνουν άμεσα και τα προβλεπόμενα τεστ στο υπόλοιπο προσωπικό.
ΕΚ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

Σήμερα :Η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού

Μεγάλη δεσποτική εορτή της Χριστιανοσύνης, με την οποία τιμάται κάθε χρόνο στις14 Σεπτεμβρίουη διπλή ανεύρεση του Σταυρού πάνω στον οποίο μαρτύρησε ο Ιησούς Χριστός. Στη χώρα μας γιορτάζουν ο Σταύρος και η Σταυρούλα.

Σύμφωνα με την παράδοση, το 326 η γηραιά μητέρα του Μεγάλου Κωνσταντίνου, Αυγούστα Ιουλία Φλαβία Ελένη, μετέβη στους Αγίους Τόπους για να φέρει στο φως τα διάφορα μέρη στα οποία έζησε και δίδαξε ο Ιησούς Χριστός. Στα Ιεροσόλυμα πραγματοποίησε μεγάλες ανασκαφές για να βρεθούν οι τόποι της Σταύρωσης και της Ανάστασης στον λόφο του Γολγοθά.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................