ΩΡΑ ΓΗΣ έσβησαν τα φώτα στην Ακρόπολη (ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)

Ώρα της Γης (αγγλ. Earth Hour) είναι μία παγκόσμια δράση που διοργανώνεται από το Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση (WWF) μία φορά τον χρόνο στα τέλη Μαρτίου, βραδινές ώρες, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους, όπου κι αν βρίσκονται, να απενεργοποιούν τις μη απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές και φώτα για εξήντα λεπτά, για την εξοικονόμηση ενέργειας, σε μία συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας υπέρ της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος .

διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση συνδιασμού ''ΝΕΑΣ ΠΥΓΜΗΣ'' για τη Δημοτική Κοινότητα Αστακού.

Άλλα δύο νέα παιδιά,  ο Αλέξης Αργύρης και ο Γιάννης Διαμάντης, υποψήφιοι με το συνδυασμό "ΝΕΑ ΠΥΓΜΗ" για τη Δημοτική Κοινότητα Αστακού.
διαβαστε περισσοτερα

Δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου με την Λαϊκή Συσπείρωση, Δημήτρη Κομπλίτση

Λίγους μήνες  μετά το εργατικό ατύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έναν εργαζόμενο και άλλο ένα όπου ένας τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι του, μετά από πτώση από την βάρκα που επέβαινε. Ήρθε να προστεθεί και το απαράδεκτο περιστατικό το πρωί της Παρασκευής 29 Μάρτη, όπου σε κίνδυνο έθεσε η εργοδοσία του ΝΗΡΕΑ τη ζωή των εργατών, επιτρέποντας και επιβάλλοντας  τον απόπλου πλοίων, παρά την απαγόρευση που υπήρχε λόγω καιρικών συνθηκών από το λιμενικό. Και αυτό το περιστατικό αναδεικνύει για άλλη μια φορά ότι οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν για τη ζωή τους λόγω της εντατικοποίησης της δουλειάς, των επικινδύνων συνθηκών κάτω από τις οποίες υποχρεώνονται να δουλεύουν, τα σχεδόν ανύπαρκτα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που απαιτούνται. Επιβεβαιώνεται πως οι εργοδότες στο βωμό του κέρδους τους δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή.  Αυτά έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση των εργατικών ατυχημάτων και των κινδύνων που παραμονεύουν για την ασφάλεια και την προστασία της ζωής των εργαζομένων.
Καταγγέλλουμε

διαβαστε περισσοτερα

Με Bαγγελιό Χρηστιά & Πάνο Πλαστήρα η ετήσια χοροεσπερίδα των εν Αθήναις Βονιτσάνων ''Ο Αμβρακικός'' Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, ώρα 9 μ.μ,

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες, ο Σύλλογος των εν Αθήναις Βονιτσάνων ''Ο Αμβρακικός'', διοργανώνει την ετήσια χοροεσπερίδα του, την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, ώρα 9 μ.μ,στο Μουσικό Μεζεδοπωλείο ''Καπετάνιος'', Χαμοστέρνας (Π. Τσαλδάρη) 12 και Κειριαδών, Κάτω Πετράλωνα. Στο χορό θα έχουμε κλήρωση μεγάλων δώρων .Και στη μουσική η Βαγγελιό Χρηστιά & στο κλαρίνο ο Πάνος Πλαστήρας

Σας περιμένουμε για μια αξέχαστη βραδιά με πλούσιο μενού και ζωντανή μουσική. Τιμή πρόσκλησης 20 €. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6972412541, 6974420673, 6977446976.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................