Η Μαρία Λεκατσά περήφανη με την ελληνική σημαία στους ώμους. (φωτο & βίντεο)

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Λεκατσά Μαρία (Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων) στην κατηγορία -69kg Γυναικών. Η Μαρία διακρίθηκε ανάμεσα σε 16 αθλήτριες από 12 χώρες. Με τρεις νικηφόρους αγώνες έφτασε μέχρι τον τελικό κερδίζοντας αντιπάλους από την Αγγλία, την Ουκρανία και τη Ρωσία. Στον τελικό είχε να αναμετρηθεί με την περσινή Πανευρωπαϊκή Σλοβένα πρωταθλήτρια Staša Lipnik. Εκεί, ηττήθηκε με 4-0 και παρέμεινε στη δεύτερη θέση.  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΡΙΑ Δείτε Εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Φίλων της Βελανιδιάς ''Η Αμαδρυάδα''.Καί ανάδειξη νέου Δ/Σ

Σήμερα 30 Απριλίου 2017 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της ΠΑΝΣΥ Πατησίων 5.Η Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Φίλων της Βελανιδιάς ''Η Αμαδρυάδα''. συζητήθηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα επί των παρόντων, ο διοικητικός & οικονομικός και απολογισμός του Συλλόγου. Ακολούθησε στη συνέχεια ψηφοφορία για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου & της Ελεγκτικής Επιτροπής .
ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ/Σ  ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ
διαβαστε περισσοτερα

Γιάννης Κατερινόπουλος:Ο ιπτάμενος Μπαμπινιώτης

Ένα αφιέρωμα του Μπαμπίνη ΙΝ στον Γιάννη Κατερινόπουλο
διαβαστε περισσοτερα

Ούτε καν επαφή για πώληση του Παναιτωλικού

Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Η Ένωση Αγρινίου για την ανάγκη δημιουργίας Μουσείου Ελιάς

Εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα, εκατομμύρια δέντρα, χιλιάδες παραγωγοί. Μεταποίηση, εξαγωγές, διακρίσεις, σοβαρές επενδύσεις. Πλούτος για την Αιτωλοακαρνανία, απ’ τα πανάρχαια χρόνια. Η ιερή ελιά ήταν, είναι και θα είναι η σφραγίδα και η υπογραφή στην ταυτότητα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. 

διαβαστε περισσοτερα

RADIOMAGIA FM: Ευχές για καλή Πρωτομαγιά

διαβαστε περισσοτερα

ΝΕΣΤΟΡΑΣ ''Ο ΚΟΥΡΕΑΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ'' του Άρη Πλευρίτη

Ένα ποίημα από τον συμπατριώτη μας Άρη Πλευρίτη  αφιερωμένω στον Νέστορα 

Ευχαριστούμε την Περσεφωνη Σουφη-Τσαπαρελη
διαβαστε περισσοτερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν.ΑΙΤ/ΝΙΑΣ: Τιμά την Εργατική ΠρωτομαγιάΣΤΙΣ 10:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στο ΑΓΡΙΝΙΟ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν.ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Αγρότες – αγρότισσες,
Τιμούμε την Εργατική Πρωτομαγιάοργανώνοντας την πάλη μας ενάντια στο ξεκλήρισμα, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.
διαβαστε περισσοτερα

Έκλεισε η συμφωνία για την πώληση του Παναιτωλικού!

Από sinidisi.gr

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sinidisi.gr έκλεισε η συμφωνία για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναιτωλικός. Μάλιστα τα πρόσωπα που φαίνεται να έδωσαν τα χέρια με τον Φώτη Κωστούλα (Πανταζής – Καϋμενάκης) σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έδωσαν προκαταβολή περίπου 2,5 εκ. ευρώ. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες από βδομάδα με τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της τρέχουσας σεζόν. Σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις!
διαβαστε περισσοτερα

Το μιούζικαλ «West Side Story» Παρουσίασε το Μουσικό Σχολείο στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου(foto Γιάννης Γιαννακόπουλος)

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου ανέβασε χθες Σάββατο 29 Απριλίου το μιούζικαλ «West Side Story» των Leonard Bernstein, Arthur Laurents και Stephen Stondheim σε μετάφραση Γιώργου Πέτρου.
Η συνεργασία αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της επετείου των είκοσι χρόνων λειτουργίας του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου σε συνδυασμό με το αφιέρωμα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου στον Shakespeare. Μια εξαιρετική παράσταση που αξίξουν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και στους συντελεστές τις παράστασης.
διαβαστε περισσοτερα

Ασημένιο μετάλλιο για την Μαρία Λεκατσά στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Tae Kwon Do I.T.F. του Λίβερπουλ

Για μιά ακόμα φορά η Μαρία Λεκατσά αποδεικνύει ότι είναι μια από τις καλύτερες αθλήτριες στο Taekwon-Do, αφού στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2017 που ολοκληρώθηκε σήμερα, κατέκτησε τη δεύτερη θέση. 
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................