ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣΞΗΡΟΜΕΡΟΥ (Φωτορεπορτάζ Τζένη Παπαδημητρίου)

Εν οψει των εορτών του Πάσχα ο πρόεδρος της Κοινότητας Χρυσοβιτσας Κος Γιάννης Χρόνης, και ο πρόεδρος του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΎ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ Κος Σωτήρης Γαντζουδης και ομάδα από τον Σύλλογο ανέλαβαν τον καθαρισμό της πλατείας Χρυσοβιτσας και το άσπρισμα αυτής ώστε να είναι πεντακάθαρη για τις Αγιες ημέρες του Πάσχα και να υποδεχθεί τους συγχωριανους μας, τούς φιλοξενουμενους, αλλα και για εμάς τους ίδιους. Δείτε φωτογραφίες τραβηγμένες πριν από λίγο από την πλατεία του χωριού μας.
Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α Κ Α Λ Η Α Ν Α Σ Τ Α Σ Η Σ Ε Ο Λ Ο Υ Σ Μ Α Σ
διαβαστε περισσοτερα

Ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών ''Ακαρνανικό Φως'' Στις γιορτές εξόδου

Των Βαγιώνε σήμερα.Χρόνια πολλά σε όλους! Λένε πως είναι όνειρο κάθε Έλληνα να περπατήσει έστω και μια φορά στη ζωή του, στο δρόμο της Θυσίας. Στο δρόμο που ξημερώματα των Βαϊων 10 του Απρίλη 1826 οι σκελετωμένοι Μεσολογγίτες διάβηκαν για να περάσουν έξω από τα τείχη της πόλης τους. Νύχτα δίχως φεγγάρι , μάνες με παιδιά υπνωμένα στα χέρια, γυναίκες ζωσμένα τα άρματα και άντρες επιχείρησαν να κάνουν αυτό που στο φως των κεριών ορκίστηκαν να κάνουν, να ζήσουν ή να πεθάνουν.Και το έκαναν. Χτες του Λαζάρου ο σύλλογος μας τίμησε τους "Ελεύθερους Πολιορκημένους" και βάζισε προς τον Κήπο των Ηρώων, εκεί που αναπαύονται οι ψυχες των ανθρώπων που φώναξαν Ελευθερία ή Θάνατος! Και του χρόνου!



ΠΗΓΗ: Σελίδαfacebook.Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών Ακαρνανικό Φως
διαβαστε περισσοτερα

Υποψηφιότητα Δημήτρη Στρατούλη με το ΜΕΡΑ25 - ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ στη Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών

Σας γνωρίζω ότι στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές Θα είμαι υποψήφιος Βουλευτής στη Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών με το ψηφοδέλτιο ΜΕΡΑ25 ΣΥΜΜΑΧΙΑ - ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ, δηλαδή την εκλογική συνεργασία ΜΕΡΑ25, ΛΑΕ ΑΑ, άλλων αριστερών δυνάμεων και ανένταχτων αγωνιστών της Αριστεράς και των κοινωνικών κινημάτων.
διαβαστε περισσοτερα

Μεσολόγγι | Εορτές Εξόδου 2023 - Κυριακή 9 Απριλίου 2023(Βίντεο Ionian Channel)

Ζωντανά οι σημερινές εορτές για την Έξοδο του Μεσολογγίου.

https://akarnanika.blogspot.com/2023/04/9-2023.html
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................