ΤΑ ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΑ …ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Σχολιάζει την Επικαιρότητα

Επί τέλους  προϋπολογισμός!Εδέησε  η Δημοτική Αρχή να φέρει προς ψήφιση τον προϋπολογισμό του 2022, με πεντάμηνη καθυστέρηση……Πάλι καλά που δεν τον έφερε για συζήτηση ‘’ πακέτο ‘’ με τον προϋπολογισμό του 2023. Κάτι είναι και αυτό….. ‘’Από ολότελα, καλή είναι και η Παναγιώταινα’’  που λένε και στα μέρη μας….. Δικαιολογίες, για την πρωτοφανή αυτή χρονική υστέρηση, πολλές, αλλά μη πειστικές έως και γελοίες. Προορίζονται και μπορούν  να πείθουν μόνο εκείνους, που εθελοτυφλούν και κανένα σοβαρό άνθρωπο. Και, βέβαια, από μια τέτοια εξέλιξη, μόνο ζημίες και ουδένα όφελος προκύπτουν  για τον Δήμο και τους Δημότες. Θα μου πείτε, για τους Δημότες, ποιος νοιάζεται ; Αυτό είναι αλλουνού παππά Ευαγγέλιο.
διαβαστε περισσοτερα
Ζωντανή μετάδοση του Δημοτικού Συμβουλίου της Κυριακής 29 Μαΐου.

Ζωντανή μετάδοση του Δημοτικού Συμβουλίου της Κυριακής 29 Μαΐου.

dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία 28.5.2022 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις για αλλαγές στον Δήμο Ξηρομέρου σε όλα τα επίπεδα, πιστή στις προγραμματικές της διακηρύξεις, στα πλαίσια της εμβάθυνσης της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρους ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου, θα μεταδώσει ζωντανά την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Κυριακής 29 Μαΐου, στις 08:00 μ.μ., το οποίο θα γίνει δια ζώσης. Η Δημοτική Αρχή από τον Σεπτέμβριο του 2019 που ανέλαβε, φρόντισε, για πρώτη φορά τα ηχητικά πρακτικά να ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του Δήμου, ώστε οι πολίτες να ενημερώνονται για τις συζητήσεις, τις θέσεις των παρατάξεων - δημοτικών συμβούλων και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και από τον Δεκέμβριο του 2020, ξεκίνησε πάλι για πρώτη φορά τις ζωντανές μεταδόσεις των Δημοτικών Συμβουλίων που γίνονται με τηλεδιάσκεψη. Δεξιά στην ιστοσελίδα τ…
διαβαστε περισσοτερα

ΚΚΕ_Εκδήλωση βιβλιοπαρουσίαση, Αγρίνιο,Ιμπεριαλιστικός Πόλεμος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΕκδήλωση με θέμα “Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος και η διέξοδος για τους λαούς”, μέσα από τις εκδόσεις της, θα προχωρήσει το εκδοτικό της Σύγχρονης Εποχής, από κοινού με την Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας.Ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο στο αίθριο του καφέ “Διόσκουροι” (Α’ πάροδος Μεσολογγίου 1), την Τετάρτη 1η Ιούνη στις 8 μ.μ.Στο χώρο θα λειτουργεί και βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................