Επιστολή του Δημάρχου Ξηρομέρου σχετικά με την Δημόσια Διαβούλευση «Νέα οριοθέτηση περιοχών με φυσικούς περιορισμούς (εκτός των ορεινών)»

ΘΕΜΑ: Υποβολή προτάσεων στα πλαίσια της Δημόσιας Διαβούλευσης «Νέα οριοθέτηση περιοχών με φυσικούς περιορισμούς (εκτός των ορεινών)».
Σχετ.: Το υπ' αριθ. 529/19-9-2018 έγγραφό σας.
διαβαστε περισσοτερα

ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΤΗΣ ΒΕΛΙΤΣΑΣ :Γράφει ο Άρης Μπιτσώρης

Με την ευκαιρία του καθαρισμού του περιβάλλοντα  χώρο του ιστορικού πηγαδιού της βελίτσας από τον εκ Αμερικής συγχωριανό μας Λάμπρο Χαροκόπο που πέρασε εφέτος τις καλοκαιρινές διακοπές στο χωριό μας μαζί με τα συγχαρητήρια μου στο Λάμπρο για το μήνυμα του εθελοντισμού και την αγάπη  για τον τόπο μας,σας θυμίζω τους παρακάτω στίχους που είχα γράψει πριν από είκοσι χρόνια περίπου.
ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΤΗΣ ΒΕΛΙΤΣΑΣ
διαβαστε περισσοτερα
Τοξοβολία & Ναυμαχία Ναυπάκτου...

Ένας ξεχωριστός διεθνής αγώνας τοξοβολίας, με την ονομασία  ''LEPANTO TFG ARCHERY"διοργανώνεται από τον Δήμο Ναυπακτίας την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, τον Α.Σ. Πέλοπας, τους Hellas Archery  και την περιβαλλοντική οργάνωση «Πράσινο+Μπλε», την Κυριακή 07 Οκτωβρίου2018,στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ναυμαχίας Ναυπάκτου 1571.
διαβαστε περισσοτερα

Σαν σήμερα 1η Οκτωβρίου Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Χρόνια πολλά σε όλους τους  παππούδες & γιαγιάδες  Η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου

διαβαστε περισσοτερα

Εθελοντική δράση καθαρισμού για την αποψίλωση και τον καθαρισμό των ξερών χόρτων του ιστορικού πηγαδιού της βελίτσας από τον συγχωριανό μας Λάμπρο Χαροκόπο.

Εθελοντική δράση  καθαρισμού για την αποψίλωση και τον καθαρισμό των ξερών χόρτων κλαδιών και βάτων   που κόντευαν να πνίξουν το ιστορικό πηγάδι της βελίτσας από τον συγχωριανό μας Λάμπρο Χαροκόπο.

Tα αδέλφια Νίκος & ΛάμπροςΧαροκόπος ζούνε μόνιμα στην Αμερική και η νοσταλγία και η αγάπη για τη γενέτειρα Μπαμπίνη είναι πολύ μεγάλη.

Ο Λάμπρος  εφέτος πέρασε τις καλοκαιρινές του διακοπές στο χωριό μας και με νοσταγλία θυμάται:


διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................