Η  Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου διοργανώνει την δράση: "Φτιάχνουμε Χριστουγιεννιάτικα Στολίδια".

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου διοργανώνει την δράση: "Φτιάχνουμε Χριστουγιεννιάτικα Στολίδια".

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου, προσκαλεί όλους τους μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου, να συμμετάσχουν στην ομορφότερη γιορτή του χρόνου, παίρνοντας μέρος στη δράση "Φτιάχνουμε Χριστουγιεννιάτικα Στολίδια", που θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα τον κλειστού Γυμναστηρίου Γυμνασίου Αστακού.
Τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια θα διατεθούν στο Bazaar που θα διοργανώσει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αστακού. Σας περιμένουμε!
διαβαστε περισσοτερα
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Πρόσκληση για έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Πρόσκληση για έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου.

Αστακός, 10.12.2019 Αριθ. πρωτ.: 10615 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Καλεί σε έκτακτη συνεδρίαση την εντεκάτη (11η) του μηνός Δεκεμβρίου, του έτους 2019, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 15:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 65 & την παρ. 5 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 και τις εγκυκλίους 12/24344/03.4.2019 σε συνδυασμό με την 25933/15.7.2013 του ΥΠ.ΕΣ., για λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα εξαιρετικά επείγουσας ανάγκης: 1. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2019. 2. Αποδοχή επιχορήγησης ΥΠΕΣ για καταβολή εκλογικής αποζημίωσης υπαλλήλων . Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Στην συνεδρίαση καλείται να παραστεί ο Δήμαρχος Τριανταφυλλάκης Ιωάννης προς τον οποίο κοινοποιείται η παρούσα. Στην συνεδρίαση καλούνται να παραστούν ο Προϊστάμενος…
διαβαστε περισσοτερα

Ενημερωτική Εσπερίδα με θέμα εμβολιασμοί .Στον Αστακό & Μύτικα

Δύο πολύ ενδιαφέρουσες εσπερίδες με ένα πολύ επίκαιρο θέμα (εμβολιασμοί).
Με πρωτοβουλία των Διευθυντών του Κέντρου Υγείας Μύτικα και 3ης ΤΟΜΜΥ Αγρινίου (κύριο Χρόνη Ι. και Ποσονίδη Κ.) και σε συνεργασία των δραστήριων συλλόγων γυναίκων Αστακού και Μύτικα και το Κέντρο Υγείας Αστακού διοργανώνονται ενημερωτικές ομιλίες για το θέμα του εμβολιασμού .

Ο Δήμος Ξηρομέρου και η Κοινωφελής Επιχείρηση αγκαλιάζουν την προσπάθεια πρόληψης και προαγωγής της Υγείας.

Σας περιμένουμε στις 11/12 στον Αστακό και στις 13/12 στον Μύτικα (ώρα 18:00).

Χορηγός Επικοινωνίας :Α Χ Ε Λ Ω Ο Σ
διαβαστε περισσοτερα
Βλάβη σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης για τον Μύτικα.

Βλάβη σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης για τον Μύτικα.

Αστακός 10.12.2019
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Από νωρίς σήμερα το πρωί παρουσιάστηκε πρόβλημα στο κεντρικό αγωγό της ύδρευσης στον Μύτικα (από την γεώτρηση προς την δεξαμενή). Συνεργείο του Δήμου προσήλθε άμεσα στο σημείο και επισκεύασε την βλάβη. Τώρα το απόγευμα πριν από λίγο, παρουσιάστηκε πάλι βλάβη, σε άλλο σημείο και επειδή βραδιάζει, συνεργείο του Δήμου θα επέμβει νωρίς το πρωί να την επισκευάσει. Ο Μύτικας απόψε θα μείνει χωρίς νερό. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση σας. Ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για την ύδρευση Κώστας Λαϊνάς
διαβαστε περισσοτερα

Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας:Να σταματήσουν οι διώξεις των αγωνιζόμενων πολιτών ενάντια στα Βιορευστά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Να σταματήσουν οι διώξεις των αγωνιζόμενων πολιτών  ενάντια στα Βιορευστά!
Διώξεις, που θυμίζουν παλιές  σκοτεινές εποχές, συνεχίζονται, ενάντια σε πολίτες  που αγωνίζονται ενάντια στην εγκατάσταση μονάδων καύσης ρυπογόνων  βιορευστών, βλαπτικών για το περιβάλλον, για την τοπική οικονομία και την υγεία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, στις Φυτείες Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................