Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Καλεί σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση την δεκάτη ενάτη (19η) του Μηνός Ιανουαρίου του έτους 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, για λήψη Απόφασης στα κάτωθι θέματα:
διαβαστε περισσοτερα

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Σάββατο 20 Ιανουαρίου και ώρα 12μ.μ. 
Ο Μανώλης Θεοδωρίδης, ο συμπατριώτης μας Γιάννης Γερογιάννης, η ομαδα "ΟΔΕΥΩ" ο σύλλογος "Αυλή", η εθελοντική ομάδα Μεγάρων «Κουρος»,ο ποντιακός σύλλογος «Ρωμανία» πραγματοποιούμε δενδοφύτευση με σπόρους βελανιδιάς,στο πυροφυλάκιο του Υμηττού στην Ηλιούπολη.  Οι εθελοντές θα συναντηθούν μαζί μας στο μετρό της Βουλιαγμένης στάση Αγ. Ιωάννης 12μ.μ. ή στο πυροφυλάκιο . Καλό θα είναι να έχουν μαζί τους ένα μικρό σκαπτικό.
διαβαστε περισσοτερα

Με μεγάλη επιτυχία η κοπή πίτας του Συλλόγου Χοβολιοτών (foto make art)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συλλόγου Χοβολιοτών το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 στο ''κτήμα Ιόνιο'',κατά τη διάρκεια τις εκδήλωσης παρουσιάστηκε πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα από το χορευτικό του Συλλόγου.
 foto :  make art

διαβαστε περισσοτερα

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Σάββατο της Αποκριάς 17 Φεβρουαρίου 2018 ο ΗΡΑΚΛΗΣ Αστακού θα πραγματοποιήσει τον καθιερωμένο ετήσιο αποκριάτικο χορό του στην αίθουσα εκδηλώσεων Olvia Hall του συγκροτήματος GIANNIS VILLAGE με ζωντανή λαϊκή μουσική. Θα ακολουθήσουν λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα και βραβεύσεις παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του ΗΡΑΚΛΗ και ανθρώπων που πρόσφεραν στον αθλητισμό.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο
διαβαστε περισσοτερα

Στηρίζουμε την «Πολιτιστική Διαδρομή Φύσης και Πολιτισμού της Αιτωλοακαρνανίας»

Γιατί είναι σημαντικό;Στη προσπάθεια, να ισχυροποιηθεί η βούληση των πολιτών της περιφερειακής ενότητας Αιτωλοακαρνανίας ώστε να ενταχθεί στα έργα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και να υλοποιηθεί το πρόγραμμα: «Πολιτιστική Διαδρομή Φύσης και Πολιτισμού της Αιτωλοακαρνανίας», που προτείνει το Σωματείο "ΔΙΑΖΩΜΑ" και ο "ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ", ζητάμε και την δική σου υπογραφή!!!
διαβαστε περισσοτερα

Στο Αγρίνιο η παρουσίαση του βιβλίου ''Δήμος Εχίνου ,ιστορικές ιχνηλασίες στα 1821'' του Νίκου Μήτση

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................