Συνεχίζει τις επισκέψεις σε όλο το νομό ο Σταύρος Καραγκούνης - Θερμή υποδοχή στο Αιτωλικό!

Το Αιτωλικό επισκέφθηκε την Παρασκευή (28/4) ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία κ. Σταύρος Καραγκούνης στο πλαίσιο των επισκέψεων του στην Αιτωλοακαρνανία και της αδιαμεσολάβητης επαφής του με τους πολίτες της.
διαβαστε περισσοτερα

Εγγραφές – Επανεγγραφές νηπίων στους ΔΠΣ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Κάνουμε γνωστό ότι οι εγγραφές-επανεγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας (Βόνιτσας, Παλαίρου, Κατούνας, Αγίου Νικολάου, Μοναστηρακίου) ξεκινούν από 02/05/2023 μέχρι και 16/06/2023.Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τους εκάστοτε Παιδικούς Σταθμούς στα κάτωθι τηλέφωνα από Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 08:00-14:00.
Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός Βόνιτσας:τηλ. 2643022232Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Παλαίρου:τηλ. 2643041570Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Κατούνας:τηλ. 2646031227Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Μοναστηρακίου:τηλ. 2643031466

ΕΚ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

Την Δευτέρα 1 Μαΐου 2023 στο άλσος της Σάλτινης στην Βόνιτσα η "ΓΙΟΡΤΉ ΑΛΟΓΟΥ".

Στο Άλσος της Σάλτινης στην Βόνιτσα μετά από τρία χρόνια θα μεταφερθεί την Πρωτομαγιά το ενδιαφέρον στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας αφού θα γίνει η καθιερωμένη «ΓΙΟΡΤΗ ΑΛΟΓΟΥ» με επίδειξη αλόγων και παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή Δημοτική μουσική, χορό, φαγητό ( πεντανόστιμη ψητή προβατίνα) και ποτό.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

ΠΗΓΗ: Σελίδα facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη  Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας τον φίλο Αϋδόνη Ευστάθιο του Επαμεινώνδα ,κάτοικο Αρχοντοχωρίου .Μετά από περίπου τέσσερα χρόνια από την τελευταία εκλογική αναμέτρηση ,ενώνουμε δυνάμεις και συμπορευόμαστε . Καλή επιτυχία… Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................