ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ-Ημέρα του περιβάλλοντος σήμερα κι επειδή τα δένδρα δε μιλάνε, ας μιλήσουμε εμείς αντί για εκείνα.

Ημέρα του περιβάλλοντος σήμερα κι επειδή τα δένδρα δε μιλάνε, ας μιλήσουμε εμείς αντί για εκείνα.Ας μιλήσουμε και για τις θάλασσες,για τις όμορφες στιγμές, για τις γαλάζιες σημαίες,τα αλιευτικά καταφύγια και την καταστροφή που συντελείται στη χώρα από τις ιχθυοκαλλιέργειες και την ανικανότητα του κράτους να προστατευθεί ο πραγματικός θησαυρός της χώρας!
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΗΣ-ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ Π.Ο.Α.Υ Εχινάδων Νήσων και Αιτωλ/νιας

ΠΗΓΗ .facebookPanos Cholis
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα επισκέψεων υψηλόβαθμων στελεχών των δύο κομμάτων Ν.Δ και ΠΑ.ΣΟ.Κ- ΚΙΝ.ΑΛ στην περιοχή μας. Τον Αστακό θα επισκεφτεί την Τρίτη 06/06/2023 ο πρώην Α ' Αντιπρόεδρος της Βουλής και επί πολλά χρόνια βουλευτής της Ν.Δ και πρώην δήμαρχος Αθηναίων κος Νικήτας Κακλαμάνης. Ασφαλώς,.ίσως και να συνοδεύεται από τους τρείς πρώην βουλευτές του κόμματος ,που μας άνοιξαν τον λάκκο της Π.Ο.Α.Υ.
διαβαστε περισσοτερα

Κυριακή 11/ 06 και ώρα 17:00 γήπεδο Πετρούπολης αγώνα παλαιμάχων ΑΡΗΣ Πετρούπολης - ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου.

Κυριακή 11/ 06 και ώρα 17:00 γήπεδο Πετρούπολης αγώνα παλαιμάχων ΑΡΗΣ Πετρούπολης - ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου.
Παλαίμαχοι Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Αλέξανδρου Γιώτη με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

ΠΗΓΗ.facebookΑλέξανδρος ΓιώτηςΗ αγάπη μου για τον τόπο μας, το Ξηρόμερο, είναι γνωστή. Γέννημα θρέμμα του Αστακού και πάντα παρών σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης του Ξηρομέρου που ονειρευόμαστε, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Giannis Triantafillakis να συμπορευτώ μαζί του με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μας.Ζητώ την στήριξή σας! Για τον Δήμο Ξηρομέρου που αξίζουμε! Με εκτίμηση Αλέξανδρος Γιώτης Ηλεκτρολόγος- επιχειρηματίας
διαβαστε περισσοτερα

Γιορτάστηκε κι εφέτος η Αγία Τριάδα στο Μαχαιρά

Από τη Σελίδα facebook Pinelopi Gkouma
Γιορτάστηκε κι εφέτος η Αγία Τριάδα στον Μαχαιρά,  με την συμμετοχή πιστών   Η Χάρη του Αγίου Πνεύματος  να μας προστατεύει και Φωτίζει στην ζωή μας .!!! Και του χρόνου με Υγεία Αγάπη Ειρήνη
διαβαστε περισσοτερα

ΚΚΕ_Συνεχίζεται το πολιτικό άνοιγμα_Πρόγραμμα περιοδειών-ομιλιών υποψηφίων και στελεχών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΠεριοδείες και ανοιχτές συσκέψεις προγραμματίζονται από την Κομματική Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, για να οργανωθεί ένα νέο πολύ μεγαλύτερο πολιτικό άνοιγμα στους εργαζόμενους, το λαό, τη νεολαία του νομού, με στόχο την ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιούνη και σε όλες  τις μεγάλες μάχες που είναι μπροστά.Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................