Ψηφιακές υπηρεσίες χρηματοδοτεί με 1,4 εκ ευρώ η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε Αχαϊα, Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία στο πλαίσιο των στρατηγικών σχεδίων ΒΑΑ και ΟΧΕ

Ψηφιακές υπηρεσίες χρηματοδοτεί με 1,4 εκ €  η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία  - Στοπλαίσιο της  Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης και των Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων
διαβαστε περισσοτερα

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΝΙΚΑΙΑΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΝΙΚΑΙΑΣ (ΚΛΟΥΒΙ) ΩΡΑ 19.30Μ.Μ.

διαβαστε περισσοτερα

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΝ ΜΠΑΜΠΙΝΗ"(αρ.θ.φύλλου 68)

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο (68) τις φημερίδας ''εν Μπαμπίνη ''που εκδίδεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μπαμπίνης. Με ποικίλα θέματα και πλούσιες δράσεις που ανέπτυξε το προηγούμενο διάστημα ο Σύλλογός μας.
Διαβάστε τη
διαβαστε περισσοτερα

Σεργιάνι στο Ξηρόμερο (με το φωτογραφικό φακό του Παναγιώτη Τσούτσουρα)

Όμορφες εικόνες από το Ξηρόμερο (Αετό-Αρχοντοχώρι -Μύτικας) από το φωτογραφικό φακό του Παναγιώτη Τσούτσουρα.

διαβαστε περισσοτερα

ΤΕ Λ Ο Σ Ε Π Ο Χ Η Σ : Του Κομπλίτση Αποστόλη.

Έρποντας και με τα παντελόνια κάτω!!!Ένα σύνθημα που το φωνάζαμε παλιά στους δουλοπρεπείς απεργοσπάστες που σερνόταν κάτω από τα κάγκελα των εργοστασίων για να πάρουν το λειψό μεροκάματο.  Τι κέρδισαν; Έμειναν στην ιστορία ως ανθρωπάκια.Προγραμματισμένες εκλογές έρχονται και Άνθρωποι κι «Ανθρωπάκια» ξαναβρίσκουν υπόσταση και νιώθουν επιτέλους μετά από 5 χρόνια ότι είναι χρήσιμοι, ότι είναι κάποιοι βρε αδερφέ!!!
διαβαστε περισσοτερα

Με επιτυχία ο διεθνής αγώνας τοξοβολίας στη Ναυμαχία Ναυπάκτου...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ένας ξεχωριστός διεθνής αγώνας τοξοβολίας, με την ονομασία “LEPANTO TFG ARCHERY" από τον Δήμο Ναυπακτίας την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, τον Α.Σ. Πέλοπας, τους Hellas Archery  και την περιβαλλοντική οργάνωση «Πράσινο+Μπλε».
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................