Δήλωση του Βουλευτή και Τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μίλτου Ζαμπάρα: Οι τιμές του ρεύματος πιο υψηλές και από την κοροϊδία που μας πουλάτε

Καμία εντύπωση δεν μας προκαλεί η πλήρης αποτυχία της «πατέντας» των χρωματιστών τιμολογίων της κυβέρνησης που οδηγείται σε Βατερλό. Το ανεπανάληπτης έμπνευσης σχέδιο του ΥΠΕΝ, με το οποίο μας υποσχόταν μειώσεις στις τιμές του ρεύματος, τελικά ήταν ένα ακόμα πυροτέχνημα. Όχι απλά οι τιμές δεν μειώθηκαν, αλλά το καλοκαίρι μας περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξειςμε αυξήσεις για τον Ιούνιο από 11.6% μέχρι και 66.84%!!!
διαβαστε περισσοτερα

Βιωματική εκδήλωση στην ΤΚ Χαλκιοπούλων για Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή του Δήμου Αμφιλοχίας διοργανώνει μία βιωματική-ενημερωτική εκδήλωση, την Τετάρτη 05 Ιουνίου 2024 στο Δασύλλιο της Τοπικής Κοινότητας Χαλκιοπούλων. Εκπαιδευτικοί και μαθητές των σχολικών μονάδων της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για διάφορα περιβαλλοντικά θέματα μέσα από μία ξεχωριστή διαδραστική διαδικασία.Η εκδήλωση πραγματοποιείται κατόπιν πρωτοβουλίας του Αντιπεριφερειάρχη Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος Στυλιανού Μπλέτσα και θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ομιλία της Περιβαλλοντολόγου Δρ. Μαργαρίτας Δορμούσογλου, περιβαλλοντικές δράσεις και ιδιαίτερα αναμνηστικά για τους συμμετέχοντες μαθητές.
διαβαστε περισσοτερα
Παράταση προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου.

Παράταση προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου.

Ημερομηνία 03.06.2024 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Παράταση προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου. Ενημερώνουμε τους δικαιούχους γονείς που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση, ότι δίνεται παράταση έως και την Παρασκευή 14-06-2024 και ώρα 15:00 για την υποβολή αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών νηπίων για τη σχολική περίοδο 2024-2025 στους Παιδικούς Σταθμούς Αστακού και Φυτειών και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Κανδήλας. Οι γονείς – κηδεμόνες των νηπίων για να υποβάλουν αίτηση, θα πρέπει να απευθύνονται στους κατά τόπους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 8:00 έως 15:00. Υπενθυμίζουμε ότι, απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκριση της αίτησης εγγραφής του νηπίου στους Παιδικούς Σταθμούς αποτελεί η ολοκλήρωση υποβολής φορολογικών δηλώσεων (φορολογικού έτους 2023) των γονέων. Οι παραπάνω εγγραφές και επανεγγραφές, αφορούν τα νήπια που έχουν ολοκλη…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................