ΣΠΗΛΙΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ-Αύριο Παρασκευή 17/02 στις Φυτείες για το αρδευτικό δίκτυο του #ΤΟΕΒ Οζερού, Φυτειών και Κατούνας.

Αύριο Παρασκευή 17/02 συζητάμε στις Φυτείες για το αρδευτικό δίκτυο του #ΤΟΕΒ Οζερού, Φυτειών και Κατούνας. Σας περιμένω όλους στο πρώην Δημαρχείο Φυτειών στις 17:30!
διαβαστε περισσοτερα

Ατύχημα με την εμπλοκή τριών οχημάτων στον επαρχιακό δρόμο Αστακός – Καραϊσκάκη.

Ημερομηνία 16.2.2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ατύχημα με την εμπλοκή τριών οχημάτων συνέβη σήμερα Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, περί ώρας 18:00, στον επαρχιακό δρόμο Αστακός – Καραϊσκάκη, στη θέση ‘’Κάστρα’’.Παρόν άμεσα η πολιτική προστασία του Δήμου Ξηρομέρου και η Αστυνομία, που φρόντισαν για την γρήγορη αποκατάσταση της κυκλοφορίας.Η έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος διενεργείται από την Αστυνομία.
ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ Ν. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ «AVRAMAR»

Ισχυρό ΚΚΕ για να δυναμώσουν οι διεκδικήσεις των εργαζομένων στους χώρους δουλειάςΖωής και θανάτου τα καθημερινά προβλήματα των εργατοϋπαλλήλων στις ιχθυοκαλλιέργειες Η ανάγκη να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ στις εκλογές, για να δυναμώσουν οι εργατικοί αγώνες και διεκδικήσεις και στους μεγάλους χώρους δουλειάς, αναδείχθηκε σε περιοδεία στις εγκαταστάσεις ιχθυοκαλλιεργειών της εταιρίας «AVRAMAR» στον Αστακό της Αιτωλοακαρνανίας, που πραγματοποίησε χθες ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό και εκ νέου υποψήφιος.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΚΕ_Ανακοίνωση ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας, για μαζική καταδίκη κυβερνητικής πολιτικής σε Υγεία, των κατοίκων Μεσολογγίου

Τομεακή ΟργάνωσηΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑνακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, για τη μαζική και μαχητική κινητοποίηση του λαού του Μεσολογγίου και των γύρω περιοχών,ενάντια στην υποβάθμιση και στο κλείσιμο του Νοσοκομείου της πόλης.
διαβαστε περισσοτερα

Σήμερα Τσικνοπέμπτη(Αφιερώματα)

foto: Αρχείου Μπαμπίνη ΙΝ
Η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου (Κρεατινής) ονομάζεται Τσικνοπέμπτη ή Τσικνοπέφτη, επειδή την ημέρα αυτή όλα τα σπίτια ψήνουν κρέας ή λειώνουν το λίπος από τα χοιρινά και ο μυρωδάτος καπνός (τσίκνα) είναι διάχυτος παντού. Από αυτή την τσίκνα, λοιπόν, έχει πάρει και το όνομά της η Πέμπτη και λέγεται Τσικνοπέμπτη.



διαβαστε περισσοτερα

Η Συμπατριώτησσά μας Ρένια Ζαρκαδούλα -Υποψήφια Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής -Βόρειος Τομέας Αθηνών

διαβαστε περισσοτερα

Ο Δήμος Ξηρομέρου συμμετείχε στην παλλαϊκή συγκέντρωση για την λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Ι.Π.Μεσολογγίου

ΠΗΓΗ: Σελίδα facebook  Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη Ο Δήμος Ξηρομέρου συμμετείχε στην παλλαϊκή συγκέντρωση για την λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Ι.Π.Μεσολογγίου Ένα θέμα ζωτικής σημασίας για όλους τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής .
διαβαστε περισσοτερα

Αύριο Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 ο ετήσιος χορός και Κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης " Χριστόδουλος Παμπλέκης "...Πρόσκληση

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης" Χριστόδουλος Παμπλέκης " σας προσκαλεί στην κοπή της πίτας, που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσικό Μεζεδοπωλείο " Ντο Μινόρε " την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίουκαι ώρα 22:00 μ.μ.στην οδό Ελευθερωτών 12 στον Άγιο Δημήτριο.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 20.2.23

Αγαπητοί μας αιμοδότες, 
ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με το Π.Ν. Ρίου θα πραγματοποιήσει την τακτική ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ την ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023, από τις 4:30 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ. στην αίθουσα του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΣΤΑΚΟΥ).
Μιας και είναι η πρώτη αιμοδοσία του χρόνου, θα κοπεί βασιλόπιτα για τους αιμοδότες μας.
Καλούμε όλους τους εθελοντές μας, αλλά και νέους αιμοδότες να στηρίξουν την προσπάθειά μας και  να συνεχίσουν να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
 Δεν πρέπει να ξεχνάμε , η ανάγκη για αίμα είναι καθημερινή και μας αφορά όλους!

Το Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου το 3ο Παιδικό Καρναβάλι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας στην Βόνιτσα

Για τρίτη φορά στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας θα  διοργανωθεί στις 18 Φεβρουαρίου το  Παιδικό Αποκριάτικο Καρναβάλι με συμμετοχή από πολλά χωριά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας
διαβαστε περισσοτερα

Σάββατο 25/2 ο Αποκριάτικος χορός του Αίολου & Ηρακλή Αστακού

διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΑΣΤΑΚΟΎ. ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΧΟΡΩΔΙΑΣ

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................