ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ-Εκδήλωση παρουσίασης του ονόματος του συνδυασμού.«Μπροστά για όλους»: Ένα όνομα, μία υπόσχεση!

19/7/2023Δελτίο Τύπου

(ΕΜΠΑΡΓΚΟ: Τετάρτη 19 Ιουλίου - Ώρα 21:00)

«Μπροστά για όλους»: Ένα όνομα, μία υπόσχεση!
«Μπροστά για όλους».Αυτό είναι το όνομα του συνδυασμού του νυν και εκ νέου υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, το οποίο παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023) το απόγευμα στην Πάτρα.
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον φίλο Παναγιώτης Πάσχο

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η αποδοχή της πρόσκλησης συμμετοχής στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ του φίλου μου Παναγιώτη Πάσχο. ο Παναγιώτης Πάσχος διαμένει μόνιμα στον Αστακό Ξηρομέρου όπου και δραστηροποιείτα, επαγγελματικά στον χώρο της εμπορίας ψαριών .    -Είναι έγγαμος και έχει  δύο παιδιά.
Παναγιώτη, σε καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας καλώντας, σε έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα να πάμε τον τόπο μας ψηλά. Σ΄ ευχαριστώ από καρδιάς. Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Αλέξανδρος Σάββας
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον Βασίλειο Σπετσέρη από τον Αστακό

Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον φίλο Βασίλη Σπετσέρη, από τον Αστακό Ξηρομέρου.Ο Βασίλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αστακό, πατέρας δυο παιδιών εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.
Βασίλη, σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπο μου. Ο συνδυασμό μας χρειάζεται τη δύναμη σου αλλά και την πίστη ότι μαζί θα τα καταφέρουμε.Σου εύχομαι από καρδιάς να έχεις έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα.               Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου                              Αλέξανδρος Σάββας
διαβαστε περισσοτερα

Σάββατο 22 Ιουλίου θεία λειτουργία στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Αστακού

Ανακοίνωση Το Σάββατο 22 Ιουλίουθα τελεστεί θεία  λειτουργία στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Αστακούστις 7 το πρωί.
διαβαστε περισσοτερα

Στην Πλαγιά την Παρασκευή 21 Ιουλίου και στην Πάλαιρο στις 23 Ιουλίου η Μουσική Παράσταση με το έργο «Ο ΤΡΕΛΟΣ» του Χαλίλ Γκιμπράν – με είσοδο ελεύθερη

Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας στα πλαίσια των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ταξίδια Πολιτισμού – Καλοκαιρινά  Ραντεβού Δήμου Ακτίου Βόνιτσας  / ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023» διοργανώνει Μουσική Παράσταση με Λόγο με το έργο  «Ο ΤΡΕΛΟΣ» του Χαλίλ Γκιμπράν  που σκηνοθετεί και αφηγείται ο Πλαγιώτης ηθοποιός  Δημήτρης Βερύκιος .Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν με είσοδο ελεύθερη στις κάτωθι περιοχές  :
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον Διαμάντη Παναγιώτη .

Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον φίλο Διαμάντη Παναγιώτη , από τον Αστακό Ξηρομέρου.Ο Πάνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αστακό, πατέρας ενός παιδιού εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.Ο Πάνος είχε διατελέσει Πρόεδρο της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας .
διαβαστε περισσοτερα

Υψηλός παραμένει ο κίνδυνος πυρκαγιάς την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023 σε Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας οι  Π.Ε. Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, εξακολουθούν να βρίσκονται στην κατηγορία 3 (υψηλή) σε σχέση με τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς, την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023, όπως φαίνεται στον επισυναπτόμενο ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς.
διαβαστε περισσοτερα

Πανηγύρι στην Μπαμπίνη Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας

enmpampini.Πανηγύρι στην Μπαμπίνη Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας, την Κυριακή 13 Αυγούστου 2023, διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος "Χριστόδουλος Παμπλέκης" με τους:
διαβαστε περισσοτερα
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Συστάσεις προς τους πολίτες, τι πρέπει να προσέχουν σε συνθήκες καύσωνα.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Συστάσεις προς τους πολίτες, τι πρέπει να προσέχουν σε συνθήκες καύσωνα.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία 19-7-2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΥΣΩΝΑ Η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες, προβλέπει κορύφωση των θερμοκρασιών και συνθήκες καύσωνα και κατόπιν σχετικής εγκυκλίου του Υπουργείου Υγείας, συνίσταται ιδιαίτερη προσοχή σε ηλικιωμένους, εγκύους, παιδιά και ευπαθείς ομάδες, οι οποίες βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο από τις επερχόμενες μεταβολές της θερμοκρασίας. Οι πολίτες πρέπει να παραμένουν σε κλιματιζόμενους χώρους και αν χρειαστεί να βγούμε έξω αποφεύγουμε την έκθεση στον ήλιο. Συνιστάται η χρήση καπέλου και το ελαφρύ ντύσιμο, η κατανάλωση νερού και φυσικών χυμών, τα ελαφριά γεύματα και η αποφυγή βαριάς σωματικής εργασίας.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΒΒΑΣ : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Μαρία Δουρούκη

Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Μαρία Δουρούκη από τον Καραΐσκάκη.
Η Μαρία είναι Γεννημένη στον Καραισκάκη Ξηρομέρου, όπου και ζει μόνιμα, είναι μητέρα δυο παιδιών.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Κώστα Παπαζώη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Βασιλόπουλου).

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Κώστα Παπαζώη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Βασιλόπουλου).
Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Κώστα σε ευχαριστούμε για την στήριξη. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

Αντίσταση ΠΟΛΙΤΩΝ δυτικής Ελλάδας-Οι πυρκαγιές διαχρονικό έγκλημα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΟι πυρκαγιές διαχρονικό έγκλημαΟι πυρκαγιές  που πλήττουν περιοχές της χώρας  για ακόμα ένα καλοκαίρι δείχνουν  την ελαφρότητα αν όχι την εγκληματική ανευθυνότητα του κεντρικού κράτους και όσων άλλων θεσμών υλοποιούν τις  πολιτικές του και στον τομέα της πολιτικής προστασίας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................