Η κυρία Χρυσούλα, ένα Ζωντανό Κομμάτι της Ιστορίας | Μνήμη και Παράδοση(Βίντεο)

Η Τέχνη του Αργαλειού: Ένα Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς Στο γραφικό Πετροχώρι της Αιτωλοακαρνανίας, είχαμε την τιμή να συναντήσουμε την εξαιρετική κυρία Χρυσούλα, μια γυναίκα 85 ετών γεμάτη αγάπη και αφοσίωση στις παραδόσεις και την ιστορία του τόπου της. Μας υποδέχθηκε με θερμότητα στον ακόμη ζεστό χώρο του σπιτικού της, όπου μας πρόσφερε ένα αυθεντικό γεύμα που ετοίμαζαν τα παλιά χρόνια, χρησιμοποιώντας απλά υλικά από την κουζίνα της.
διαβαστε περισσοτερα

Οδηγίες προς τους πολίτες για την καύση κλαδεμάτων εκτός της αντιπυρικής περιόδου.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΗμερομηνία 6.11.2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Από την Διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Λευκάδας, μας κοινοποιήθηκαν οι παρακάτω οδηγίες προς τους πολίτες για την καύση κλαδεμάτων εκτός της αντιπυρικής περιόδου:
διαβαστε περισσοτερα

Η σπουδαιότητα των Πρώτων Βοηθειών στην καθημερινότητα των πολιτών.

Η σπουδαιότητα των Πρώτων Βοηθειών στην καθημερινότητα των πολιτών.Της κας Μαρίας Σακουφάκη.Συντονίστρια του Δήμου Ξηρομέρου για το ΕΔΔΥΠΠΥ.Μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του ΕΔΔΥΠΠΥ.
Η ζωή αποτελεί το υπέρτατο αγαθό. Η προάσπισή της και η διατήρηση της υγείας αποτελούν βασικές προτεραιότητες των κρατών και των ανθρώπων. Παρόλα αυτά, εκατομμύρια άνθρωποι κάθε χρόνο χάνουν τη ζωής τους από φυσικές και ανθρωπογενείς καταστροφές.
διαβαστε περισσοτερα

Διάθεση ηλιακού συστήματος

Διαθέσιμο ηλιακό σύστημα160λιτρα κεραμοσκεπής σε κατάσταση πλήρους λειτουργίας σε τιμή ευκαιρίας.Δεν αποστέλλεται.πληρ στο τηλέφωνο 6977346121
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................