Παρουσίαση του βιβλίου "Πόλεις και χωριά του Δήμου Ξηρομέρου" Β΄έκδοση του συγγραφέα Αλέξανδρου Σάββα

διαβαστε περισσοτερα

Συμμετοχή του Συλλόγου Αιτ/νων Ν.Σμύρνης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Σμύρνης!!!

Σας περιμένουμε να ανταμώσουμε στο διήμερο παραδοσιακών χορών στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου μας Νέας Σμύρνης!!! Θα χαρούμε πολύ να ανταμώσουμε στις 18/5 ώρα 19:30 στο Άλσος Νέας Σμύρνης, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε!!
διαβαστε περισσοτερα

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ "10ο INTERNATIONAL SUMMER CAMP TAE-KWON-DO ASTAKOS 2024"

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ "10ο INTERNATIONAL SUMMER CAMP TAE-KWON-DO ASTAKOS 2024"ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ - ΚΟΣΟΒΟ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗ 6ΗΜΕΡΗ ΑΘΛΗΤΙΚΉ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΤΗΝ 21-26 ΙΟΥΛΙΟΥ..!!
διαβαστε περισσοτερα

Υπενθύμιση μέτρων προστασίας από την αφρικανική σκόνη

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας  της  Περιφέρειας  Δυτικής Ελλάδος στο πλαίσιο πρόληψης και προστασίας της Δημοσίας Υγείας και με αφορμή τις πρόσφατες μετεωρολογικές προγνώσεις αναφορικά με την εκδήλωση του φαινομένου μεταφοράς αφρικανικής σκόνης που θα πλήξει την επικράτεια τις επόμενες ημέρες, καθώς και τις σχετικές συστάσεις του Υπουργείου Υγείας, σας ενημερώνει:
διαβαστε περισσοτερα

Στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας-Εκδήλωση με θέμα: «Οι περιφέρειες της Ευρώπης και η ΕΕ: Μια συμβιωτική Σχέση»

Υπό την αιγίδα του Δήμου Ξηρομέρου και του Europe Direct – Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Αριάν Κοντέλη» του ΕΛΙΑΜΕΠ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι περιφέρειες της Ευρώπης και η ΕΕ: Μια συμβιωτική Σχέση», την Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων στο Δημαρχείου Αστακού, Αιτωλοακαρνανίας.
διαβαστε περισσοτερα

Εκδήλωση με τίτλο: Ευρωπαϊκή Πολιτική Συνοχής και Ελληνική περιφέρεια, σε συνδιοργάνωση με το EuropeDirect και το Σύλλογο ΑΜΕΑ «Αλκυόνη»

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ParticipatEU και ενόψει των ευρωεκλογών του 2024, το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) συνδιοργανώνει σε συνεργασία με την “Αιτωλική Αναπτυξιακή” Α.Ε. Ο.Τ.Α., το Europe Direct – Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  και το Σύλλογο ΑΜΕΑ “Αλκυόνη”  εκδήλωση με τίτλο: Ευρωπαϊκή Πολιτική Συνοχής και Ελληνική περιφέρεια.
διαβαστε περισσοτερα

Στο πλαίσιο της Ημέρας της Ευρώπης διοργανώνεται μια πολυθεματική εκδήλωση-ημερίδα στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανία

Διοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και το Europe Direct, τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας και τον Πολιτιστικό Εικαστικό Σύλλογο Παλαίρου Χρώματα. Κυριακή 19 Μάϊου 2024 19:00 Πλατεία Λιμάνι Παλαίρου
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΪΟΥ 2024.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΑστακός, 16/5/2024Αριθ. πρωτ.: 6039 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Καλεί σε Ειδική Μεικτή (δια ζώσης και ταυτόχρονα με Τηλεδιάσκεψη) συνεδρίαση την 20η Μαϊου 2024 ημέρα, της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 07:00 μ.μ., σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 95 και παρ. 1 του άρθρου 159 του Ν. 3463/2006 (Κώδικας Δήμων & Κοινοτήτων), που αναφέρεται στη διαδικασία συζήτησης και ψήφισης του προϋπολογισμού των Ο.Τ.Α., σε συνδυασμό με τις διατάξεις τoυ άρθρου 266 του Ν. 3852/2010 (όπως τροπ. με το άρθρο 18 εδαφ. 10 παρ. κα ́ του Ν. 3870/2010) για συζήτηση και λήψη απόφασης στο κάτωθι θέμα ημερήσιας διάταξης:
διαβαστε περισσοτερα

ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΤΗΣ Ε.Μ.Υ.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΗμερομηνία 16-5-2024ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1. Σύμφωνα με το Δελτίο Αναγγελίας Θυελλωδών Ανέμων της Ε.Μ.Υ. 15-05-2024/2200 UTC- Α.Α. 301/2024 για το Βόρειο Ιόνιο δυτικά του 19.50 από 16/0400 UTC μέχρι 16/1000 UTC προβλέπονται άνεμοι Νοτιοανατολικοί 7 ή 8 και για το Νότιο Ιόνιο από 16/0100 UTC τουλάχιστον μέχρι 16/1000 UTC προβλέπονται άνεμοι Νοτιοανατολικοί 7 ή 8.
2. Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των ελλιμενισμένων σκαφών σε λιμένες, μαρίνες, αλιευτικά καταφύγια ή όρμους της περιοχής μας:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................