Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Περιβαλλοντικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου

Περιβαλλοντικός Χρυσοβίτσας
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ-Ο Δήμος Ξηρομέρου συμμετέχει και στα Best City Awards

ΠΗΓΗ:  Σελίδα facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη ΤριανταφυλλάκηΔεν μείναμε στα λόγια …κάνουμε πράξεις !!!Εξωστρέφεια !!!! Ο Δήμος Ξηρομέρου συμμετέχει και στα Best City Awards Τα Best City Awards 23 powered by OLUMPIOS GROUP OF COMPANIES, τα μοναδικά και κορυφαία βραβεία της τοπικής αυτοδιοίκησης, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν και αυτή τη χρονιά, τις καλύτερες πρακτικές και λύσεις που έχουν σχεδιαστεί προκειμένου οι πόλεις να είναι ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες.
διαβαστε περισσοτερα
Διαδικτυακή ενημέρωση: Οι Επιδημίες του Χειμώνα - Οι Πολίτες ρωτούν Οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν.

Διαδικτυακή ενημέρωση: Οι Επιδημίες του Χειμώνα - Οι Πολίτες ρωτούν Οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία 12.1.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 06:00 μ.μ. - 07:30 μ.μ., μια πολύ χρήσιμη συζήτηση, με ελεύθερη συμμετοχή για όλους, με σκοπό την ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα, όπως ιώσεις, γρίπη καθώς και έναντι της πανδημίας covid-19, που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά από το ΕΔΔΥΠΠΥ Λύνουμε τις απορίες μας, απαντούν ζωντανά στις ερωτήσεις μας οι πλέον εξειδικευμένοι ιατροί στις επιδημίες και τις λοιμώξεις. Σύνδεσμος Πλατφόρμας Zoom (link): https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_mM39hH4jT2ywCchF-SUdTg Εκ του Δήμου Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

Διεξαγωγή σεμιναρίου για την απόκτηση επαγγελματικής ικανότητας μεταφορέα ζώντων ζώων στις 17-19 Ιανουαρίου 2023 (Διαδικτυακά)

Η Γενική Διεύθυνση  Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Διεύθυνση Κτηνιατρικής της ΠΔΕ, ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους για το εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους μεταφορείς ζώντων ζώων (βοοειδή, αιγοπρόβατα, χοίροι, ιπποειδή, κόνικλοι και πουλερικά) από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στο Giannis Village Resort η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας. Την βασιλόπιτά μας ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Πατέρας Δαβίδ.Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο μας, όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και όλους όσους συνέβαλλαν για την επιτυχία της εκδήλωσής μας! Σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία και ευτυχία


διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΊΕΣ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΑΣΤΑΚΟΎ

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού,ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΌΛΟΥΣ τους ιδιώτες, τους καταστηματάρχες και τα μέλη μας που ενίσχυσαν την προσπάθειά μας πριν τις γιορτές, κάνοντάς μας προσφορές και  δίνοντάς μας χρήματα και τρόφιμα για τις οικογένειες που πραγματικά το έχουν ανάγκη.Για την μεγάλη τους προσφορά ευχαριστούμε θερμά: Τον κο Νίκο ΣκουτέρηΤους κα Λαϊνά Μαρία και κο Μάντζο Χρήστο Τα Κοτόπουλα ΚοντοχρήστοςΤον κο Μαρίνο ΓιώργοΤην Οργάνωση EMMAUS MONTPELLIER καθώς και τους συνεργάτες της κα Anna και κο Gerard Durand Καθώς και επιχειρήσεις και οικογένειες που επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................