Ενημερωτικό σεμινάριο Α΄ Βοηθειών στον Δήμο Ξηρομέρου.

Ενημερωτικό σεμινάριο Α΄ Βοηθειών στον Δήμο Ξηρομέρου.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Αστακός, 21/6/2023 Δελτίο Τύπου Ενημερωτικό σεμινάριο Α΄ Βοηθειών στον Δήμο Ξηρομέρου Ο Δήμος Ξηρομέρου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του, σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Παράρτημα Πάτρας, διοργανώνουν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου στον Αστακό το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023 και ώρα 11:00-14:00, σεμινάριο ενημέρωσης των πολιτών στις Α' Βοήθειες. Το σεμινάριο ενημέρωσης θα περιλαμβάνει: 1. ΚΑΡΠΑ (Βασική Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση). 2. Αντιμετώπιση Εξωτερικής αιμορραγίας, Πνιγμό - Πνιγμονή. 3. Πρώτες βοήθειες για την αντιμετώπιση εγκαύματος, Δηλητηριάσεων, Ηλεκτροπληξίας. ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

Eκλεκτά αλιεύματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο στο πλαίσιο της καμπάνιας WesternGreeceSeafood

Η Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στο έργο WesternGreeceSeafood που έχει ως στόχο την ανάδειξη και προώθηση των εκλεκτών αλιευμάτων τα οποία παράγονται και τυποποιούνται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπως το αυγοτάραχο Μεσολογγίου, η γάμπαρη Αμβρακικού, τα αλίπαστα της λιμνοθάλασσας, η αθερίνα της λίμνης Τριχωνίδας και το χέλι.
διαβαστε περισσοτερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Καλοκαιρινό Αθλητικό Φεστιβάλ» ΤΕΒΑ Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών και γονέων ωφελούμενων ΤΕΒΑ, απ’ όλη την Αιτωλοακαρνανία, ολοκληρώθηκε το Καλοκαιρινό Αθλητικό Φεστιβάλ που διοργάνωσε η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το Σάββατο 10 Ιουνίου, στο Μεσολόγγι.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού στην θεατρική παράσταση:«Ο ΜΠΑΜΠΑΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ»

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού σας προσκαλεί στην θεατρική παράσταση:«Ο ΜΠΑΜΠΑΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ» μια κωμωδία του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που θα πραγματοποιηθεί από την Θεατρική Ομάδα Μαθητών Αστακού με την καθοδήγηση του κ. Λάμπρου Πιτσούλια την Παρασκεύη 23 Ιουνίου και το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023, ώρα 8:30 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ξηρομέρου.Παρακαλούμε με την παρουσία σας να τιμήσετε την προσπάθεια των παιδιών μας!
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση - γνωστοποίηση διαγωνισμού έργου: «Παρεμβάσεις με στόχο την βελτίωση της κεντρικής πλατείας Αστακού και των επιλεγμένων παρακείμενων οδών της», προϋπολογισμού 2.000.000 €.

Πρόσκληση - γνωστοποίηση διαγωνισμού έργου: «Παρεμβάσεις με στόχο την βελτίωση της κεντρικής πλατείας Αστακού και των επιλεγμένων παρακείμενων οδών της», προϋπολογισμού 2.000.000 €.

https://www.dimosxiromerou.gr
Αστακός, 20/6/2023 Αρ. πρωτ.: 7538 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ EL631 (Αιτωλοακαρνανία) Ταχ.Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας Ταχ. Κώδικας: 30006 ΤΗΛ.: 2646360 500-536 e-mail: info@dimosxiromerou.gr ΕΡΓΟ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΩΝ ΟΔΩΝ ΤΗΣ. Χρηματοδότηση: ΥΠ.ΕΝ.- Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης. Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα: «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ» Εκτιμώμενης αξίας 1.612.902,42 Ευρώ (πλέον Φ.Π.Α. 24%).
διαβαστε περισσοτερα

Ανάπλαση της κύριας εισόδου του Μύτικα.

ΠΗΓΗ. ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS:
ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Πρόκειται για το έργο, με τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού για δράσεις εκσυγχρονισμού και ανάδειξης οδών του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος», είναι προϋπολογισμού 23 εκ. ευρώ, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».
διαβαστε περισσοτερα

Το Πράσινο και Μωβ για την Συγκρότηση των Ψηφοδελτίων του

Δελτίο Τύπου, 23 Ιουνίου 2023 Το Πράσινο και Μωβ για την Συγκρότηση των Ψηφοδελτίων του Με αφορμή δημοσιεύματα στον Τύπο των τελευταίων εβδομάδων, τα οποία αναδεικνύουν μια συνήθη πρακτική προσωποπαγών κομμάτων, να επιλέγουν με μη πολιτικά, αλλά «συντεχνιακά», κριτήρια τους υποψηφίους τους, στο ΠΡΑΣΙΝΟ & ΜΩΒ νιώθουμε την ανάγκη να αντιπαραβάλουμε σε αυτές τις πρακτικές τη δική μας αισθητική προς ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................