ΚΟΥΡΕΙΟ ΠΕΤΣΙΝΟΣ

ΣτοΚέντρο του Αγρινίουκαι επί της οδού Αφών Παναγόπουλου 4,διατηρεί   Κομμωτήριο -Κουρείο ο συμπατριώτης μας ΚΩΣΤΑΣΠΕΤΣΙΝΟΣέναςάνθρωπος πάντα χαμογελαστός με καλή διάθεση ,χιούμορ αλλά και εξαιρετική περιποίηση σε μοντέρνο και κλασικό κούρεμα .
διαβαστε περισσοτερα

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ 30/8/18 ΤΟ ΣΤΆΔΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΑ ΙΩΆΝΝΙΝΑ..

Ήταν πέντε ημέρες στις οποίες οι αθλητές μας οφεληθηκαν τα μέγιστα σε όλους τους τομείς. Ο Δάσκαλος του ΔΊΑ ΜΙΜΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ για μια ακόμη φορά μας έκανε να Νιώσουμε σπίτι μας τις Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΔΊΑ όπου φιλοξενηθηκαμε. Θέλω να τον ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά για όσα προσέφερε.
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ :Τοποθέτηση ταμπέλας "Απαγορεύεται η ρίψη σκουπιδιών"

Στην περιοχή (φωτο)υπάρχει ταμπέλαπου αναφέρει ότι "Απαγορεύεταιη ρίψησκουπιδιών" όμως ορισμένοι την αγνοούν επιδεικτικά και ... πετούν τα σκουπίδια. Αναγνώστης μας , φωτογράφησε την απαράδεκτη κατάσταση που αντικρίζουν ντόπιοι και επισκέπτες.
διαβαστε περισσοτερα

Πανέμορφα φλαμίνγκο στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου (ΦΩΤΟ)

Εικόνες απίστευτης ομορφιάς με φόντο τη λιμνοθάλασσα και τα υπέροχαφλαμίνγκο.
διαβαστε περισσοτερα

Ένωση Προστασίας Φυσικού και Πολιτιστικού Περιβάλλοντος Κορινθιακού - Πατραϊκού ΝΗΡΕΑΣ: Απαράδεκτη και ανεξήγητη απομάκρυνση σκαφών δίωξης του Κ. Λιμεναρχείου Πατρών

Δελτίο τύπου Εν όψει της επικείμενης έναρξης της αλιευτικής περιόδου με σκάφη γρι γρι (1η Σεπτεμβ:ρίου) ως  Ένωση Προστασίας Φυσικού και Πολιτιστικού Περιβάλλοντος Κορινθιακού - Πατραϊκού ΝΗΡΕΑΣ βρισκόμαστε στην όχι ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσουμε τα ακόλουθα: Ένα σημαντικό Λιμεναρχείο, αυτό των Πατρών, στην ευρύτερη περιοχή αρμοδιότητας  του οποίου είχαν παρατηρηθεί έντονα φαινόμενα παράνομης αλιείας, έχει ήδη στερηθεί, με ευθύνη του Υπουργείου Ναυτιλίας, της κυριότερης δυνατότητας άμεσης επέμβασης εναντίον της:  των σύγχρονων ταχέων σκαφών επέμβασης τύπου "σφήνα", τα οποία, με ορατά θετικά αποτελέσματα, του είχαν διατεθεί από τις αρχές Ιουνίου και μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Στη συνέχεια, ανεξήγητα αφαιρέθηκαν απ΄αυτό.
διαβαστε περισσοτερα

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για τους επιλαχόντες νέους αγρότες της Δυτικής Ελλάδας -Απ. Κατσιφάρας: Χρέος και ευθύνη μας η στήριξη των νέων μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Την πρώτη δόση αναμένεται να λάβουν τις προσεχείς ημέρες οι 285 επιλαχόντες νέοι αγρότες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μετά την απόφαση που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, την Τρίτη 28 Αυγούστου 2018, για διάθεση πίστωσης 3.591.000 ευρώ. Το ποσό αυτό αφορά το έργο με τίτλο Υπομέτρο 6.1 "Εγκατάσταση Νέων Γεωργών" του ΠΑΑ 2014-2020 για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και αποτελεί την προκαταβολή, η οποία ανέρχεται στο 70% του συνόλου. Για τους 285 δικαιούχους η συνολική δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 5.130.000 ευρώ.
διαβαστε περισσοτερα

Γιόρτασε ο Αγ. Αλέξανδρος Κουβαράς Φυτειών

Με κατάνυξη και λαμπρότητα γιορτάσαμε σήμερα τη μνήμη του Αγίου Αλεξάνδρου Πατριάρχου της Κωνσταντινουπόλεως, στον ομώνυμο Ναό στον οικισμό μας στον Κουβαρά Φυτειών.
Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες και εορτάζουσες.
Χρόνια Πολλά στους συγχωριανούς καθώς και στον οικισμό μας.
ΦΩΤΟ:ΧΡΉΣΤΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................