ΟΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ Του Πάνου Τρυφιάτη

ΟΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣΤου Πάνου Τρυφιάτη Οικονομολόγου-πρώην Αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού.

Με αφορμή το επικό κλίμα των ημερών, την ταραχώδη και πολεμική κινητικότητα στο κοντινό μας περιβάλλον, και την θέση της χώρας μας σε αυτά, θα προσεγγίσω με ολιγόλεξη σκέψη την ουσία και την πραγματικότητα. Τα συμφέροντα της Πατρίδας μας είναι πάνω από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και επιδιώξεις. Η Εθνική μας στρατηγική κτίζεται με στόχο την ασφάλεια μας και την ακεραιότητα της Ελλάδας.
διαβαστε περισσοτερα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ-ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΤΑΛΑΝΤΙΟΥ ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ--δεξίωση στην Αρχιεπισκοπή

Δεξίωση παράθεσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών στους επίσημους προσκεκλημένους αλλά και σε  συγγενείς του νέου Επισκόπου Ταλαντίου Επιφάνιου
διαβαστε περισσοτερα

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΤΑΛΑΝΤΙΟΥ ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ(ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)

Με εκκλησιαστική λαμπρότητα τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 η χειροτονία του εψηφισμένου Επισκόπου Ταλαντίου κ. Επιφανίου στον Μητροπολιτικό Ναό των Αθηνών.Την χειροτονία του νέου Επισκόπου τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, παρουσία πολιτικών, κληρικών, μοναχών και μοναζουσών καθώς και πλήθος πιστών.
διαβαστε περισσοτερα

Κύριε Περιφερειάρχη Νεκτάριε Φαρμάκη: Αδήριτη ανάγκη να συνεχιστεί και να επεκταθεί ο δρόμος Κουβαράς - Μπαμπίνη και να βγει στις πανέμορφες ακτές της Δ.Ε. Αλυζίας.

Ανοικτή επιστολή Blog ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS, προς κ. Νεκτάριο Φαρμάκη.
Μετά την παράδοση τον Αύγουστο του 2018 του οδικού τμήματος 9,2 χιλιομέτρων Κουβαράς - Μπαμπίνη (δείτε εδώ), η πολιτική βούληση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ήταν να συνεχιστεί αυτός ο δρόμος προς Αετό, Αρχοντοχώρι και Μύτικα. Μάλιστα αυτή η βούληση εκφράστηκε έμπρακτα τον Αύγουστο του 2018 από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή Κατσιφάρα, με την έγκριση ένταξης στο Τεχνικό Πρόγραμμα, του έργου για τη συντήρηση της επαρχιακής οδού Μπαμπίνη - Αετός - Αρχοντοχώρι - Μύτικας, προϋπολογισμού 3.000.000 € και της μελέτης για την παράκαμψη της Μπαμπίνης και του Αρχοντοχωρίου, προϋπολογισμού 74.400 €. Η νέα περιφερειακή αρχή Φαρμάκη σε αυτό το θέμα, ακολούθησε πολύ σωστά την ίδια πορεία και έτσι είχαμε αυτά τα έργα συντήρησης και όπως γνωρίζουμε, έχει ολοκληρωθεί εδώ και πολύ καιρό η μελέτη των παρακάμψεων Μπαμπίνης και Αρχοντοχωρίου και είναι ήδη στα συρτάρια της Περιφέρειας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................