Συνάντηση εργασίας με τους Δήμους της Δυτικής Ελλάδας – Ν. Φαρμάκης: «Με συνεργασία και συντονισμό θα πάμε όλοι ψηλότερα»

Συνάντηση εργασίας με τους Δήμους της Δυτικής Ελλάδας – Ν. Φαρμάκης: «Με συνεργασία και συντονισμό θα πάμε όλοι ψηλότερα»
Συνάντηση εργασίας με το σύνολο των Δημάρχων και εκπροσώπων των δημοτικών Αρχών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2024, στην έδρα της ΠΔΕ στην Πάτρα.Τη σύσκεψη συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, με στόχο τον συντονισμό των δράσεων και την ενημέρωση των δημοτικών Αρχών σχετικά με την εικόνα προώθησης των έργων, τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία και τον σχεδιασμό νέων έργων.
διαβαστε περισσοτερα

AGROTICA 2024: Πρωτοβουλίες της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και της NEUROPUBLIC για τις εξελίξεις της ΚΑΠ και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής γεωργίας

ICA 2024: Πρωτοβουλίες της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και της NEUROPUBLIC για τις εξελίξεις της ΚΑΠ και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής γεωργίας
Εκδήλωση για το παρόν και το μέλλον της ΚΑΠ στη Θεσσαλονίκη

06/02/2024Με την παρουσία εκπροσώπων από την πολιτική και επιχειρηματική ηγεσία της χώρας, την τοπική αυτοδιοίκηση, την ακαδημαϊκή κοινότητα αλλά και τον αγροτικό κόσμο, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024 στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 30ης διεθνούς έκθεσης Agrotica, η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και η NEUROPUBLIC με θέμα «Η Κοινή Αγροτική Πολιτική σήμερα και στο μέλλον: οικολογικός και ψηφιακός μετασχηματισμός για μια βιώσιμη ελληνική γεωργία».
διαβαστε περισσοτερα

Πρωτοβουλίες με ισχυρό αποτύπωμα στη νέα ψηφιακή εποχή - Συνάντηση Θ.Βασιλόπουλου με τον Πρύτανη Πανεπιστημίου Πατρών, Χ.Μπούρα

Πρωτοβουλίες με ισχυρό αποτύπωμα στη νέα ψηφιακή εποχή - Συνάντηση Θ.Βασιλόπουλου με τον Πρύτανη Πανεπιστημίου Πατρών, Χ.ΜπούραΟ δυναμικός χαρακτήρας της συνεργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Πανεπιστημίου Πατρών  με τα ερευνητικά του τμήματα  θα έχει δημιουργική  συνέχεια  έπειτα από την εποικοδομητική συνάντηση που είχε ο αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του πολίτη & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος με τον  Πρύτανη  Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστο Μπούρα και την  Αντιπρύτανη  Φοιτητικής Μέριμνας, Ελένη Αλμπάνη.
διαβαστε περισσοτερα

Δυναμική παρουσία της ΠΔΕ στην 10η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Δυναμική παρουσία της ΠΔΕ στην 10η ΕΞΠΟΤΡΟΦΓια ακόμα μια χρονιά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στήριξε μέσω της δωρεάν παροχής χώρου σε κοινό περίπτερο, επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού κλάδου για να συμμετάσχουν στην 10η Έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition που πραγματοποιήθηκε 3 με 5 Φεβρουαρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΝΕ_Για την πτώση σοβά σε μαθητή, σε σχολείο Αιτωλικού!

Τομεακή ΟργάνωσηΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗτου Τομεακού Συμβουλίου Αιτωλοακαρνανίαςτης Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας, για την πτώση σοβά στο κεφάλι μαθητή και τον τραυματισμό του, στο γυμνάσιο Αιτωλικού
Δεν γίνεται να περιμένουμε παθητικά για το πότε θα συμβεί το επόμενο "κακό". Να δυναμώσει τώρα ο αγώνας για σύγχρονα και ασφαλή σχολεία!
Εν έτει 2024 στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού και της τεχνητής νοημοσύνης σοβάδες πέφτουν στα κεφάλια μαθητών μέσα σε σχολεία. Το περιστατικό της πτώσης σοβά στο κεφάλι μαθητή στο Γυμνάσιο Αιτωλικού δυστυχώς δεν είναι πρωτοφανές καθώς παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα σε πολλά σχολεία σε όλη την Ελλάδα.
διαβαστε περισσοτερα

Υπόμνημα της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (ΟΠΣΥΞ) και του Συλλόγου Φίλων Βελανιδιάς και Περιβάλλοντος "Η ΑΜΑΔΡΥΑΔΑ" για την λήψη μέτρων προστασίας του μοναδικού βελανιδοδάσους του Ξηρομέρου.

Αθήνα 8/1/2024Αρ. πρωτ. 1ΥΠΟΜΝΗΜΑα) του Συλλόγου Φίλων Βελανιδιάς και Περιβάλλοντος «Η Αμαδρυάδα», Πατησίων 5, 4ος όρ. Τ.Κ. 10431 ΑΘΗΝΑβ) της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (ΟΠΣΥΞ), Πατησίων 5, 4ος όρ., Τ.Κ. 10431 ΑΘΗΝΑΠΡΟΣτους:Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ελευθέριο Αυγενάκη, Αχαρνών 2 Τ.Κ. 10432 ΑΘΗΝΑ, 210-2124000Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, Αμαλιάδος 17 Τ.Κ. 11523 ΑΘΗΝΑ, 213-1515000Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κων/νο Σκρέκα, Νίκης 5-7, 10180  ΑθήναΠεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, Πατρών-Αθηνών 28 Τ.Κ. 26223 ΠΑΤΡΑΔ/νση Δασών Αιτωλ/νίας»»
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................