ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ-Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με εμπιστευθήκαν να τους εκπροσωπήσω για δεύτερη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 


Το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογέων επικύρωσε με τον πλέον εμφατικό τρόπο την βούληση των πολίτων , ότι η Δημοτική Αρχή πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια που ξεκίνησε το 2019 επιταχύνοντας τους ρυθμούς της ,προγραμματίζοντας και συντονίζοντας ακόμη καλύτερα το έργο της.


Είναι μια μεγάλη και μοναδική για την περιοχή ευκαιρία η οποία η θα απελευθερώσει τις υγιείς δυνάμεις του τόπου και θα τον απογειώσουν βάζοντας ταυτόχρονα γερά θεμέλια που δε θα επιτρέπουν κανένα πισωγύρισμα η<< που θα γίνει πάλι στάχτη μες τη Μεγάλη Τύχη που τη γέννησε>>.

Εναπόκειται στο Δήμαρχο κ. Τριανταφυλλάκη και στους συνεργάτες του να φανούν αντάξιοι αυτής της τιμής και να μετουσιώσουν με πράξεις και έργα τις μεγάλες προσδοκίες των πολτών.
Προτρέπουμε τους πολίτες να συμπεριφέρονται υπεύθυνα, να παρακολουθούν από κοντά ελέγχοντας το έργο της Δημοτικής Αρχής και να συμμετέχουν στις διαβουλεύσεις καταθέτοντας προτάσεις για το πως ονειρεύονται το μέλλον του τόπου μας.

Επίσης όσοι συνυποψήφιοι <<απέτυχαν>>ας μείνουν δίπλα στην παράταξη παρά την πικρία τους. Η επιτυχία της παράταξης στις εκλογές είναι δικό τους κυρίως κατόρθωμα και όχι μόνο των δεκαέξι και των τριάντα δυο που εκλέχτηκαν.
Μην απεμπολήσουν δικαιώματα που κατέκτησαν με κόπο και κόστος, να παραμείνουν ενεργεί γιατί τους έχει ανάγκη και η παράταξη και ο τόπος και έχουν πολλά να προσφέρουν.

Κλείνοντας, αφού συγχαίρω το Δήμαρχο για την πετυχημένη τετραετία και για την επιτυχία του συνδυασμού στις εκλογές, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με εμπιστευθήκαν να τους εκπροσωπήσω για δεύτερη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο. Εύχομαι να μην τους απογοητεύσω.

ΠΗΓΗ.facebook.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................