Κομματική Οργάνωση Ξηρομέρου του ΚΚΕ-Κάλεσμα στο Αγρίνιο σε διαδήλωση για τον παλαιστινιακό λαό

 


Η Κομματική Οργάνωση Ξηρομέρου του ΚΚΕ καταγγέλλει το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ,  που με τη στήριξη των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ, συνεχίζει και κλιμακώνει την πολύχρονη επιθετικότητά του κατά του ηρωικού λαού της Παλαιστίνης.

Καταδικάζει τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, που αποτελούν ένα ακόμη προδιαγεγραμμένο έγκλημα κατά του παλαιστινιακού λαού, με τραγικό απολογισμό χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες, μεταξύ άλλων και μικρά παιδιά.


Η κυβέρνηση της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα του ευρωατλαντισμού είναι έκθετοι γιατί με την πολιτική τους στηρίζουν τις κατοχικές δυνάμεις του Ισραήλ. Είναι συμμέτοχοι στη σφαγή του παλαιστινιακού λαού. Είναι υπόλογοι στον ελληνικό λαό γιατί, την ώρα που το Ισραήλ ξεκληρίζει τον παλαιστινιακό λαό, συνεχίζει τους απαράδεκτους εποικισμούς, ξεριζώνοντας χιλιάδες Παλαιστίνιους από τα σπίτια τους, στέλνει στη φυλακή ακόμα και μικρά παιδιά, την ίδια ώρα οι ελληνικές κυβερνήσεις -διαχρονικά- αναβαθμίζουν τις πολιτικές, οικονομικές, στρατιωτικές σχέσεις με το κράτος-δολοφόνο. Αποτελεί μνημείο υποκρισίας η επιλεκτική ευαισθησία τους για το Ισραήλ, όταν χρόνια τώρα αποσιωπούν και κρύβουν όσα συμβαίνουν καθημερινά στην κατεχόμενη Παλαιστίνη που καταπατούν ωμά κάθε είδος ανθρώπινου δικαιώματος.

Η ΚΟΒ Ξηρομέρου του ΚΚΕ καλεί το λαό της περιοχής την Πέμπτη 19/10 στις 7μμ στο Αγρίνιο, στον πεζόδρομο Παπαστράτου, να διαδηλώσουμε και να εκφράσουμε την αμέριστη διεθνιστική αλληλεγγύη μας στον πολύπαθο παλαιστινιακό λαό. Να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στο διαρκές έγκλημα της ισραηλινής κατοχής. Να καταδικάσουμε τη στάση των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ και της ΕΕ, να καταγγείλουμε τον ΟΗΕ που αρνείται να απαιτήσει την εφαρμογή των αποφάσεών του για το παλαιστινιακό ζήτημα και συστήνει αυτοσυγκράτηση! Για να δυναμώσουμε τον αγώνα για:

  • Καμιά συμμετοχή-καμιά στήριξη της χώρας μας στον σφαγιασμό του παλαιστινιακού λαού

  • Να αποσυρθεί η φρεγάτα «ΨΑΡΑ» από την περιοχή

  • Να σταματήσει κάθε διευκόλυνση προς ΗΠΑ και Ισραήλ

  • Να κλείσει η βάση της Σούδας κι όλες οι άλλες που βρίσκονται στη χώρα μας

  • Να σταματήσει κάθε οικονομική, πολιτική, στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ

  • Να αναγνωριστεί τώρα το κράτος της Παλαιστίνης με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, στα όρια του 1967

17/10/2023


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................