ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΙΤΣΟΥΛΙΑΣ Στέλνουμε μήνυμα με ψήφο στο ΚΚΕ και όλοι όσοι είχαμε κάνει άλλες επιλογές!


https://www.902.gr

 Σε δήλωσή του ο Λάμπρος Πιτσούλιας, συνταξιούχος Γυμνασιάρχης, πρ. πρόεδρος Κοινότητας Αστακού Αιτωλοακαρνανίας σημειώνει:


«Έχουμε ζήσει την πολιτική των αστικών κομμάτων που μας κυβέρνησαν κατά καιρούς. Τα προβλήματα που δημιούργησαν συνολικά στο λαό και με την εφαρμογή της πολιτικής της ΕΕ, με φτώχεια, μιζέρια, πολέμους κ.α..

Και σαν πρόεδρος της πρώην κοινότητας Αστακού, διαπίστωσα πως οι κυβερνήσεις αυτών των κομμάτων, ήθελαν και συνεχίζουν, να μετατρέψουν την Τοπική Διοίκηση σε «μακρύ χέρι», δικό τους, απέναντι στο λαό, να επιβάλλουν και να επεκτείνουν αυτά τα μέτρα.

Γι’ αυτό ψηφίζουμε ΚΚΕ! Για να στείλουμε μήνυμα απέναντι στον ευρωμονόδρομο με την ενίσχυσή του ΚΚΕ!

Ψηφίζουμε ΚΚΕ, για την υπεράσπιση του δικαιώματος της ζωής που τα αστικά κόμματα της ΕΕ, μετέτρεψαν σε αριθμούς!

Ψηφίζουμε ΚΚΕ, ενάντια σε κάθε περικοπή εργασιακού και συνδικαλιστικού  δικαιώματός μας, που τα ποδοπατούν, ενάντια στην περικοπή δημοκρατικών μας δικαιωμάτων!

Ψηφίζουμε ΚΚΕ, για το δικαίωμα στην εργασία με αξιοπρεπείς αμοιβές, για το δικαιώματα σε ισότιμη και δωρεάν πρόσβαση στην Υγεία, την Παιδεία, για το αναφαίρετο δικαίωμα των συνταξιούχων να ζούμε με αξιοπρέπεια.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ, προασπίζουμε το δικαίωμα στην ειρήνη, για να ζούνε οι λαοί αρμονικά δίχως τους πολέμους και της ΕΕ, με απεμπλοκή της χώρας από τα ιμπεριαλιστικά σχέδια.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ, ενάντια στην υποκουλτούρα και την «πολιτισμική» ενοποίηση της ΕΕ, που είναι και εις βάρος των μικρότερων χωρών και λαών της.

Σε αυτό το δρόμο καλώ όλους, ιδιαίτερα όσους είχαμε κάνει άλλες επιλογές στο παρελθόν. Να βαδίζουμε μαζί και με την ψήφο μας στο ΚΚΕ στις 9 Ιούνη!».

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................