ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Γράφει ο Αποστόλης Κομπλίτσης Ακαρνάνας Και μετά την Κυριακή τι;

 

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 

Γράφει ο Αποστόλης Κομπλίτσης

Ακαρνάνας



Και μετά την Κυριακή τι;

Πάλι Γαλατάδες; Πάλι αχθοφόροι- νεροκουβαλητές; Όποιος ξένος ή ντόπιος παρακολουθούσε μέσα από το διαδίκτυο τα γινόμενα περί εκλογών στον Δήμο Ξηρομέρου εύκολα διαπίστωνε ότι για την ρημάδα την εξουσία πρέπει να «έπεσαν» πολλά χρήματα και πολλά ταξίματα στο τραπέζι..!!! Μέχρι πριν δυόμιση μήνες όλοι μιλούσαν για τον πολιτικό πολιτισμό και τις ανθρώπινες αξίες.


Έλεγαν πως πρέπει να κάνουμε κάτι για να αλλάξει ο τόπος μας προς το καλύτερο. Ξαφνικά γκρεμίστηκαν όλα. Ανθρώπινες αξίες- φιλότιμο- μπέσα!!! Κυριάρχησε το φου- μπου και οι υποτιθέμενες φιλίες των δύο εκ των τριών υποψήφιων Δημάρχων με τους ψηφοφόρους τους που πολύ αμφιβάλω αν πριν φωτογραφηθούν μεταξύ τους γνώριζε ο ένας την ύπαρξη του άλλου…Τέτοιο αλαλούμ, τέτοια παράκρουση από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και κοινοτάρχες για μια θέση δίπλα στο διακεκριμένο και φίλο δεν ξανάγινε στην περιοχή μας!!! Βέβαια θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί δύο τινά για όλα αυτά. Πρώτον ότι όλους αυτούς τους υποψηφίους δεν τους πήραν απλά για να συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτια τους αλλά για να «δέσουν» την ψήφο του καθενός. Από την άλλη υπήρξαν πολλοί που έτρεξαν για το προσωπικό τους συμφέρον με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Και επειδή πολλά ακούστηκαν και πολλά φάνηκαν στο φου- μπου εν όψει των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών δεν θα μπορούσε να μη μου κάνει και σε εμένα εντύπωση αυτό που έλειπε από πολλά προφιλ αλλά το μόνο που έχει σχέση με τον λόγο που γίνονται οι εκλογές τούτες ..τα προβλήματα του τόπου μας!!! 

Πως η περιοχή μας ταλαιπωρείται από ανεργία και απαξίωση

Πως στα ελάχιστα σχολεία που ακόμη λειτουργούν πέφτουν σοφάδες και σε λίγο ίσως και σκεπές

Πως το νερό στα χωριά μας δεν πίνεται και το πληρώνουμε χρυσάφι

Πως ο τόπος μας έχει ανάγκη άμεσα από αντιπλημμυρικά έργα, από αντιπυρικές ζώνες και από αγροτικούς δρόμους. 

Πως το οδικό δίκτυο χρειάζεται ενίσχυση κλπ. 

Τώρα θα μου πείτε από ποιους να ακούσω για όλα αυτά. Το γνωρίζω κι εγώ όπως κι εσείς αφού υπάρχουν άτομα χρόνια τώρα που «πετάνε» σαν τους γύπες από συνδυασμό σε συνδυασμό και δυστυχώς βρίσκονται πάντα στον αφρό και στην κονόμα. Και αυτό με την ανοχή των ψηφοφόρων τους!!!! 

Ας ξανασκεφτούμε λοιπόν…Μετά την Κυριακή τι;


Κομπλίτσης Αποστόλης 

Ακαρνάνας 

5-10- 23


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................