Παναγιώτης Ηλ. Χολής. Η κρίσιμη πενταετία . Τα μεγάλα και τα μικρά στοιχήματα.



 Η κρίσιμη πενταετία .

Τα μεγάλα και τα μικρά στοιχήματα.
Είναι παραδεκτό από τους περισσότερους ότι η πενταετία 2023-2028.είναι η ποιο κρίσιμη πενταετία για την προοπτική του δήμου μας.
Είναι η πενταετία που πρέπει να υλοποιηθούν όσα σχεδιάστηκαν και μελετήθηκαν από την παρούσα δημοτική αρχή και όσα άλλα θα σχεδιαστούν στο μέλλον.

Ο δήμος μας δεν έχει άλλα περιθώρια αναμονής και δεν αντέχει άλλες χαμένες ευκαιρίες για την ανάπτυξη του.
Αυτή την πενταετία χρειάζεται πολύ δουλειά, στόχευση προβλημάτων, ιεράρχηση αυτών, οργάνωση σωστή και πλήρης διαφάνεια των ενεργειών, ισονομία και δικαιοσύνη.
Είναι η πενταετία που θα υλοποιηθούν μεγάλα και βαλτωμένα έργα του παρελθόντος και θα μπουν σε τροχιά επίσης κομβικά έργα που θα βγάλουν την περιοχή μας από την απομόνωση.
Μπορεί όμως τα μεγάλα και κομβικά έργα να είναι αυτά που εντυπωσιάζουν τον πολίτη και ανεβάζουν την δυναμική της εκάστοτε δημοτικής αρχής.
Μπορεί να είναι πράγματι αναγκαία σήμερα αλλά άγνωστο τι θα εξυπηρετούν αύριο, σε έναν τόπο που συνεχώς μειώνεται πληθυσμιακά.
Το στοίχημα όμως θα κριθεί στα μικρά και καθημερινά προβλήματα των δημοτών.
Οι δημότες θέλουν να ακούν ρήματα και όχι επίθετα.
Θέλουν να βλέπουν δράση και όχι περιαυτολογία .
Να κάνουμε κάτι μικρό και στοχευμένο κάθε μέρα.
Οι απλοί άνθρωποι θέλουν μέτρα που θα απευθύνονται σε αυτούς προσωπικά και παρεμβάσεις που θα τους διευκολύνουν την έτσι κι αλλιώς δύσκολη καθημερινότητα τους.
Θέλουν να ακούγονται και να τους υπολογίζουν σε αυτά που η εμπειρία τους, τους ακολουθεί.
Θέλουν να είναι μέρος της λύσης των μικρών καθημερινών προβλημάτων και όχι το πρόβλημα.
Όταν ανακαλύπτουν ότι τα υλοποιείς όλα αυτά τότε πείθονται ότι εργάζεσαι γι' αυτούς προσωπικά και για τον τόπο και σε στηρίζουν σχεδόν πάντα.
Με λίγα λόγια όσοι από εμάς εκλεγουμε να διοικήσουμε το Δήμο και να διαχειριστούμε παραγωγικά και αναπτυξιακά την καθημερινότητα του δημότη , να είμαστε δίπλα του και να τον νιώθουμε συνεργάτη.
Υπό αυτό το πρίσμα η δική μου συμμετοχή σε αυτές τις εκλογές θέτει τον προβληματισμό και η εκλογή μου, με την σύμφωνη γνώμη των δημοτών μου, θα θέσει τους ανωτέρω στόχους ως προτεραιότητα.
Παναγιώτης Ηλ. Χολής.
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
Δήμου Ξηρομέρου.
" ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ"

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................