ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ-Με επιτυχία και σε μια ζεστή και ουσιαστική συζήτηση με τους κατοίκους του Μύτικα


Με επιτυχία και σε μια ζεστή και ουσιαστική συζήτηση με τους κατοίκους του Μύτικα  την Τετάρτη το βράδυ πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής συσπείρωσης Ξηρομέρου στο Μύτικα και στο καφενείο του Τζεφρώνη.





Η συγκέντρωση ξεκίνησε με ομιλία από τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Κομπλίτση ,που έκανε εκτενή αναφορά για τη δράση τής λαϊκής συσπείρωσης μέσα και έξω από τα δημοτικό συμβούλιο Και κάλεσε τους κατοίκους του Μύτικα με κριτήριο ψήφου την ίδια τους τη ζωή μπροστά στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές  στις 8 Οκτώβρη να ενισχύσουν την λαϊκή συσπείρωση σε δήμο καί περιφέρεια,για να δυναμώσει η λαϊκή διεκδίκηση. Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι κάτοικοι με ερωτήσεις και τοποθετήσεις .

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν υποψήφιοι της λαϊκής συσπείρωσης από την δημοτική ενότητα Αλυζίας και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας με τη λαϊκή συσπείρωση Τριποτσέρης Τάκης πρώην Δήμαρχος Αλυζίας.





Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................