Δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας Δ.Κομπλίτση για το Δήμο Ξηρομέρου του απερχόμενου προέδρου Τ/Κ Μπαμπίνης Θεόδωρου Ζαρκαδούλα

 IMG-f6c00921f19fa15e598686f7339024ed-V.jpg

Φίλες και Φίλοι Μπαμπινιώτες,

Αγαπητοί συγχωριανοί,

Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου που με στηρίξατε στη διεκδίκηση της προεδρίας της κοινότητας και που με αναδείξατε σ’ αυτήν πριν από δεκαεφτά (17) χρόνια μέχρι και τώρα.

Εσείς μου δώσατε την εντολή να διεκδικήσουμε λύσεις στα προβλήματα του χωριού μας.


Οφείλω να πω πως, με τις αδυναμίες, τα λάθη, σ’ όλη αυτή τη θητεία, προσπάθησα. Πάλεψα. Δεν έκανα διακρίσεις, χωρίς μεροληψίες. Η όποια μου κίνηση-ενέργεια στόχευε στο να εξυπηρετηθεί το χωριό και οι συγχωριανοί μου. Δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια πάλεψα μόνος. Δίπλα μου και για το χωριό στάθηκε μόνο ο συγχωριανός μας, ο Τάκης Κομπλίτσης.

Αυτή τη φορά δεν έθεσα υποψηφιότητα. Στηρίζω όμως το συγχωριανό μας, τον Δημήτρη Κομπλίτση, που είναι βέρος Ξηρομερίτης και που θα είναι και πάλι δίπλα μας, που παλεύει για το καλύτερο του τόπου μας.

Για το κοινοτικό συμβούλιο του χωριού στηρίζω τους: Νίκο Χ. Ζαρκαδούλα, συνταξιούχο ΟΤΕ, που συμμετείχε σε κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς αγώνες, Γιώργο Ν. Θεοδώρου, συνταξιούχο, για έξι τριετίες γενικό γραμματέα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, και τον Βασίλη Δ. Μακρυνιώτη, εργαζόμενο στο Γ.Ν. Αγρινίου, αντιπροέδρου της κοινότητάς μας.

Σας καλώ να δηλώσετε τη στήριξή σας στη Λαϊκή Συσπείρωση και τους υποψηφίους της.

Μην σας παρασέρνουν οι άλλοι με ψεύτικα λόγια. Μετά τις εκλογές δεν θα τους ξαναδείτε. Μην αφήνεστε στα ψεύτικα λόγια, τις υποσχέσεις και τις προσωπικές εξυπηρετήσεις. Μόνο της ψήφο σας θέλουν. Γι’ αυτό στηρίξτε Λαϊκή Συσπείρωση, άξιους, αγαπητούς και αψεγάδιαστους ανθρώπους.

Θεόδωρος Χ. Ζαρκαδούλας

Πρόεδρος κοιν. διαμ. ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ

30/09/2023


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................