Απούσα η Πολιτεία από την πρόληψη-Γράφει ο Γιάννης Γερογιάννης

 


Απούσα η Πολιτεία από την πρόληψη, Απούσα απ'τη θεομηνία. Απούσα όμως και στην αποικομιδή. Οι άνθρωποι αρρωσταίνουν υποφέρουν βασανίζονται και προσπαθούν μόνοι τους να φέρουν εις πέρας το έργο της πολιτείας. Οι άνθρωποι είναι απαρηγόρητοι εγκαταλελειμμένοι και Μόνοι τους! Γράφει η Aphro Gkiouris από τη Λάρισα .


Η Λαχαναγορά είχε 48 καταστήματα! 48 οικογένειες ζούσανε από αυτή! Δεν έχουν όμως φτυάρια, δεν έχουν κατάλληλες σακούλες, δεν έχουν αντλίες, δεν έχουν χέρια, ούτε κάποια βοήθεια στον πόλεμο με τη λάσπη! Ούτε φυσικά κατάλληλους κάδους. Η περιοχή βρωμάει από τα πολλά νεκρά ζώα και τα σάπια τρόφιμα. Και τη μούχλα! Χτες, είδανε ζώα να τρώνε τα....εντόσθια άλλου, νεκρού ζώου!! H Θεσσαλία βρίσκεται σοβαρότατο υγειονομικό κίνδυνο!
ΖΗΤΑΝΕ ΒΟΗΘΕΙΑ οι άνθρωποι , κάποιος να ενδιαφερθεί! Ζητάνε μεγάλες αντλίες για να τραβήξουν τα νερά από 48 μαγαζιά! Μόνο τα κανάλια πάνε για να πουλήσουν τη δυστυχία τους. Τίποτε δεν έχει αλλάξει..... Πόνος και δυστυχία!
Θα πεινάσουμε. Θα αρρωστήσουμε. Θα υποφέρουμε όλοι! Μεγάλη η καταστροφή....
Δεν είναι τα 2 πακέτα μακαρόνια και τα μεταχειρισμένα ρούχα κτλ! Ας κάνει ο καθένας το ελάχιστο,. Ας Πεί όμως στις αρχές! Ότι η Θεσσαλία έπρεπε ηδη να έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης! Δεν μπορούν οι κάτοικοι μόνοι τους χωρις συντονισμό, χωρίς εργαλεία,χωρίς την κατάλληλη υποδομή να φέρουν εις πέρας τούτο το έργο !

πηγή.facebook

Giannis Gerogiannis

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................