ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ-Εργολαβίες λάσπης από το δίδυμο της χρεοκοπίας.





 Ημερομηνία 18.9.2023

Δελτίο τύπου.


Εργολαβίες λάσπης από το δίδυμο της χρεοκοπίας.


Ο βοηθός και δεξί χέρι του ‘’εφιάλτη’’ της χρεοκοπίας του Δήμου κ. Απόστολος Πανταζής, έχει συγγραφικό οίστρο εδώ και κάτι φεγγάρια.

Προσπαθεί με το μυαλό του να κατασκευάσει εικονικά σκάνδαλα, χρησιμοποιώντας από την Διαύγεια του Δήμου μας, χρηματικά εντάλματα πληρωμής, όπως την επιχορήγηση του Νομικού Προσώπου για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, την προμήθεια γραφικής ύλης (αξίας περίπου 600 ευρώ!!) και την πληρωμή του προμηθευτή για το έτοιμο σκυρόδεμα!!

Φαίνεται ότι «εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια».


Δεν είμαστε, δυστυχώς για εσάς και ευτυχώς για τον τόπο μας, όλοι το ίδιο και αφού κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη μην αναρωτηθείτε αν φταίει αυτός για την πραγματικότητα που καθρεφτίζει.

Όσον αφορά τις απ’ ευθείας αναθέσεις, έχουμε μία πολύ μεγάλη διαφορά.

Το δίδυμο Γαλούνης – Πανταζής χρεοκόπησε τον Δήμο Ξηρομέρου, καταχρέωσε, τον κατέστησε μόνιμο κατηγορούμενο στα Δικαστήρια για χρέη, για χρέη, για χρέη, τον έπνιξε με δάνειο 1 εκατομμύριο για χρέη και όχι για επένδυση όπως υποκριτικά ζήταγε διευκρινήσεις το 2017 πριν το ψηφίσει και με τα 2 τα χέρια του, τον οδήγησε στο προθάλαμο του Παρατηρητηρίου.

Στη δική μας θητεία όλα αυτά ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ο Δήμος Ξηρομέρου ξελάσπωσε, ο Δήμος Ξηρομέρου ανάσανε, ο Δήμος Ξηρομέρου είδε φως.

Σήμερα έχουμε οικονομική εξυγίανση, τα οικονομικά του Δήμου είναι στέρεα, ο Δήμος πατά γερά στα πόδια του. Δεν υπάρχουν νέα χρέη και έχουμε μεγάλο ταμειακό υπόλοιπο, μία λέξη φυσιολογικά άγνωστη στο δίδυμο της χρεοκοπίας Γαλούνη – Πανταζή.

Ο συγγραφικός οίστρος του κ. Πανταζή, θα κοπεί απότομα στις 8 Οκτώβρη και θα του μείνει η λάσπη να την στοιβάξει όπου τον βολεύει.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................