ΑΣΤΑΚΟΣ-Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Λιμένων ,Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ,κ. Ευαγγέλου Κυριαζόπουλο

 

ΠΗΓΗ: Σελίδα facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

Επίσκεψη και σύσκεψη στο Δημαρχείο Ξηρομέρου :

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Λιμένων ,Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ,κκ Ευαγγέλου Κυριαζόπουλο ,συνοδευόμενο από τον Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας ,κκ Βασίλειο Φεύγα ,τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αιτωλοακαρνανίας ,κκ Γεώργιο Σακαρέλη και τον Πρόεδρο ΔΗΜΤΟ Ι Π Μεσολογγίου , κκ Λάμπρο Κοντομήτσο .Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Πολιτευτής του Νομού ,κκ Αθανάσιος Παπαθανάσης και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ξηρομέρου ,κκ Σωτήριος Γερόλυμος .
Στην αντζέντα των θεμάτων τονίστηκαν και συζητήθηκαν :
- η ψήφιση του ΠΔ των ΠΟΑΥ ,που χωροταξικά αντιτίθεται στα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας
- το αναπτυξιακό project του Πλατυγυαλίου
-η ανάπτυξη των Λιμενικών εγκαταστάσεων στα όρια του Δήμου Ξηρομέρου .
Σημειωτέον , ο Γενικός Γραμματέας είναι ο άνθρωπος που συνεργάστηκε με τον Δήμο Ξηρομέρου και εξασφαλίσαμε την απαιτούμενη χρηματοδότηση για μελέτες για λιμενικά έργα σε Αστακό και Μύτικα .







Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................