ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: Οι κάτοικοι της Αιτωλοακαρνανίας είναι έτοιμοι να αγωνιστούν για τον τόπο τους.

ΠΗΓΗ: facebook

Giannis Gerogiannis

 Οι κάτοικοι της Αιτωλοακαρνανίας ξεσηκώνονται, Είναι έτοιμοι να αγωνιστούν για τον τόπο τους. Για καθαρές θάλασσες. Για το Οξυγόνο της ζωής που αποστερούν οι ανεξέλεγκτες μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας . Για προστασία από την μόλυνση. Από την καταστροφή που δημιουργούν στο παραθαλάσσιο μέτωπο οι απεριόριστες ιχθυοκαλλιέργειες.


Οι Ποσειδωνίες καταστρέφονται. Ο Βυθός σκοτεινιάζει και γεμίζει με λάσπη και απόβλητα. Το νερό θολώνει και το οξυγόνο περιορίζεται. Αντί για προστασίας ο τόπος οδηγείται στο θάνατο. 25.000 στρέμματα παραλιακού μετώπου (Όλες οι δυτικές ακτές της Ακαρνανίας , που περιβρέχουν τις Εχινάδες και τα Ιόνια νησιά ), δίδονται χάρισμα στους ιχθυοκαλλιεργητές με προεδρικό Διάταγμα για τις ΠΟΑΥ κι ο τόπος που είναι ήδη επιβαρυμένος νεκρώνει κι οδηγείται στο θάνατο.
Ο αγώνας αυτός είναι αγώνας ζωής. Είναι αγώνας αξιοπρέπειας. Είναι Αγώνας για δημοκρατία και τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα.. Κανένας Έλληνας δεν μπορεί να μένει αδιάφορος όταν βλέπει να γίνονται στον τόπο μας τέτοια εγκλήματα. Πόσο μάλιστα οι επίορκοι πολιτευτές, των οποίων ο ρόλος είναι να υπηρετούν τα συμφέροντα του λαού και του τόπου.
Η Αιτωλοακαρνανία έχει ήδη μετατραπεί σε ένα εργαστήριο αγώνα, γιατί θέλει να επιζήσει και θα ζήσει.
Σ αυτή τη μάχη καλούμαστε όλοι μας να συνταχθούμε με τους κατοίκους της περιοχής. Με την επιστήμη και τα πορίσματά της. Με την Επιτροπή Αγώνα Εχινάδων νήσων και Αιτωλοακαρνανίας.. Γιατί πρέπει να νικήσουμε τη διαφθορά, τα οικονομικά συμφέροντα και την τρομοκρατία τους.
Ο Αγώνας δε θα σταματήσει εδώ. Θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση. με συνέπεια, με αξιοπρέπεια με ήθος και αποτελεσματικότητα . Χρειαζόμαστε την αλληλεγγύη, την συμπαράταξη και τη συ στράτευση όλων των οικολογικών και περιβαλλοντικών οργανώσεων. Όλων των κατοίκων της Αιτωλοακαρνανίας. Όλων των έντιμων Ελλήνων! Και ξέρουμε πως αργά ή γρήγορα θα φτάσουμε και στη Νίκη !
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................