ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ- Φωτορεπορτάζ Χρήστος Μπόνης



Μια ακόμη εκδήλωση του συλλόγου γυναικών Αστακού απέσπασε τα εγκώμια. Έξαλλου η συνήθεια δεν μπορεί να κοπεί. Η εμπειρία πλούσια η διάθεση αρκετή άρα το αποτέλεσμα…αναμενόμενο

Ως τις 2.30 πμ κράτησε ο ξέφρενος ρυθμός από την εξαιρετική ορχήστρα που έδινε το έναυσμα για διασκέδαση. .

Άφθονο κρασί προσφορά των συμπατριωτών μας Διον Μικελάτου και Λεων Καραγιώργου, ολόκληροι πάγκοι από σπιτικές πίτες(εξάλλου η εκδήλωση αυτό τον σκοπό είχε , προσφορά πίτας) που με την ιδιότυπη μαεστρία τα μέλη του συλλόγου γυναικών ετοίμασαν , ξέφρενος ρυθμός , ενθουσιώδης ατμοσφαίρα, ,κάπου όλα αυτά συνθέτουν το αποτέλεσμα της βραδιάς που περιγράφεται σε μια λέξη  ΕΠΙΤΥΧΈΣΤΑΤΗ.(αν ο όρος είναι δόκιμος)

Για λόγους ιστορικούς(αν και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι και το ιδεατό να αναφέρονται) παρευρέθηκαν από το Δ.Σ του Δημου Ξηρομέρου, ο Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης, τα μέλη του Δ.Σ Βασίλης Πολύζος, Κώστας Μπαμπούρης(που μέσα από το Νομικό Πρόσωπο που εποπτεύει υπήρξε ο χορηγός)Λευτέρης Μάντζαρης, Απόστολος Ντίνος, Χριστίνα Ταπραντζή(πρόεδρος  Δημοτ Συμβουλίου), ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου  Νικολάου Αρχιμ Δαυίδ, ο πρ. Υπουργός , Βουλευτής  Αστακιώτης Δημήτρης Στρατούλης , Αρετή Γριτσίπη(προεδρος τ.δ. Αστακού) και ο Φώτης Καυμενάκης(μέλος της ΕΟΕ) Φυσικά σύσσωμο το Δ.Σ του Συλλόγου Γυναικών

Ο χώρος στην ανακατασκευασθείσα πλατεία ήταν ασφυκτικά γεμάτος , τόσο από τους καθήμενους όσο και από τους δεκάδες όρθιους που η #ατυχία τους# δεν τους επέτρεψε να εξασφαλίσουν μια καρέκλα.

























Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................