Μεγάλη επιτυχία η χοροεσπερίδα του ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ






Μεγάλη επιτυχία είχε η χοροεσπερίδα που διοργάνωσε η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ  στο IONIO CLUB---

Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης


Η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή με αποτέλεσμα η τεράστια αίθουσα του κέντρου να γεμίσει. 
Ήταν μια βραδιά ξεχωριστή για την ομάδα του Ηρακλή στην διάρκεια της οποίας βραβεύθηκαν παλαιοί ποδοσφαιριστές . παράγοντες που προσέφεραν στην ομάδα αλλά και παράγοντες που προσέφεραν γενικά στον αθλητισμό της περιοχής από άλλα πόστα. .
Αξιοσημείωτο είναι ότι λόγω των Δημοτικών εκλογών ξεχωριστή  παρουσία είχε  και η  προσέλευση των υποψηφίων  Δημάρχων μαζί με τα επιτελεία  τους    για τον Δήμο Ξηρομέρου .
Αναμενόμενο είναι  μέσα από τέτοιες συναντήσεις να μην  μπορούν να αποφευχθούν και οι εντυπωσιακές εικόνες που παρουσιάζουν οι υποψήφιοι για να μαγνητίσουν τους εν δυνάμει ψηφοφόρους Τέτοιες σκηνές ήταν αδύνατων να μην εμφανισθούν με αρνητικά και θετικά σχόλια .
Εν κατακλύδει η βραδιά ήταν άκρως εορταστική στο πνεύμα των ήμερων άλλα και Πετυχημένη, Ευχή όλων μας είναι να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια η εξαιρετική διοργάνωση από πλευράς ΗΡΑΚΛΗ και να βραβευθούν άνθρωποι που προσέφεραν πάρα πολλά στην ομάδα με την παρουσία τους στους αγωνιστικούς χώρους και μόνο!!







 













































Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................