Με επιτυχία η συναυλία του Χρήστου Μενιδιάτη στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

 



Με την συμμετοχή πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε  χθες Πέμπτη 8 Αυγούστου, η συναυλία του δημοφιλή καλλιτέχνη, Χρήστου Μενιδιάτη στο λιμάνι του Αστακού της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ξεσήκωσε το κοινό τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες του μέσα από ένα διαφορετικό μουσικό πρίσμα του μοντέρνου λαϊκού τραγουδιού. Έχοντας στο παλμαρέ του τραγούδια που αγαπήθηκαν και αγαπιούνται , ταξίδεψε όλους όσοι βρέθηκαν στην συναυλία, σε ένα μουσικό δίωρο γεμάτο συγκινήσεις .

Η συναυλία διοργανώθηκε από τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την οποία εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Θανάσης Μαυρομμάτης, στοπλαίσιο των εκδηλώσεων «Διαδρομές πολιτισμού στην Ολυμπιακή γή»με την υποστήριξη του ΔήμουΞηρομέρου.

Θα ακολουθήσουν δύο ακόμα μεγάλες συναυλίες στην Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας:στις 17 Αυγούστου 2024, στη παραλία Ψανή Ναυπάκτου με τους Γιάννη Βαρδή και Χάρη Βαρθακούρη, ενώ στις 3 Σεπτεμβρίου 2024 στο Αγρίνιο, στη πλατεία Δημοκρατίας, θα εμφανιστεί η Μελίνα Ασλανίδου.



Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................