ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ-Επιτυχία σημείωσαν και φέτος οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που έγιναν στο Χωριό μας την Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου

 Επιτυχία σημείωσαν και φέτος οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που έγιναν  στο Χωριό μας την  Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου, στις 7,8,  Αυγούστου, που περιλάμβαναν ποδοσφαιρικούς αγώνες   και μουσική βραδιά με την καταπληκτική ορχήστρα, που αποτελούνταν από εξαιρετικούς καλλιτέχνες (Διαλεχτή Φλωροσκούφη,Κώστα Μπανιώτη, Νανσυ Σαραβάκου και στο κλαρίνο ο Δημήτρης Λαμπάκης, οι οποίοι διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους μέχρι τις 07:30 το  πρωί.


 Στην αρχή της Μουσικής εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων "Τα Κόροντα", Θεόδωρος Γεωργούλας καλωσορίζοντας  τους συγχωριανούς και τους φίλους μεταξύ των άλλων τόνισε τα εξής: "Ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου  από το χρόνο της ιδρύσεως του  (1976) μέχρι σήμερα και επί 48 χρόνια συνεχίζει το δημιουργικό του έργο και μαζί με τους άλλους τους φορείς του χωριού αγωνίζεται να λύσει τα προβλήματα και να κάνει τη ζωή των κατοίκων με διάφορες εκδηλώσεις καλύτερη και ομορφότερη .
Στα 48 αυτά χρόνια ο Σύλλογος, χάρις στις προσπάθειες των προέδρων του και των Διοικητικών του  Συμβουλίων , κατάφερε να διοργανώσει πολλές εκδηλώσεις στην Αθήνα ( χοροεσπερίδες, πρωτοχρονιάτικες πίτες, εκδρομές , εκδόσεις βιβλίων και τηλεφωνικών καταλόγων  και τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις το καλοκαίρι στο χωριό) ενώ επί (43) τριάντα χρόνια εκδίδει συνεχώς την εφημερίδα ΄΄ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΙΚΑ ΝΕΑ ΄΄
Για το δημιουργικό του έργο και την συνεχή προσφορά του ο Σύλλογος βραβεύτηκε πολλές φορές από τα δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια όργανα (ΟΠΣΥΞ και ΠΑΝ.ΣΥ.). Όλα αυτά τα χρόνια πορευόμαστε με γνώμονα την ενότητα, τη συλλογική δράση, την εθελοντική προσφορά και τη συνεργασία με  όλους τους  φορείς του χωριού ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων και με στόχο την  επίλυση των προβλημάτων του χωριού και την ανάπτυξή του.
 Κανένας δεν περισσεύει από τον κοινό αγώνα και η απουσία ορισμένων αδυνατίζει τη φωνή μας".
Ο Σύλλογος μας κατάφερε και φέτος παρά τις αντιξοότητες (τη μεγάλη οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα ) και με τη βοήθεια και τη συμμετοχή όλων των συγχωριανών και των φίλων να διοργανώσει 2 ήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις οι οποίες ξεκίνησαν από στις 7 Αυγούστου με ποδοσφαιρικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο του χωριού μας με πρωτοβουλία του αρχηγού των παλαιμάχων Παναγιώτη Ζορμπά στην συνέχεια 8 Αυγούστου ακολούθησε μια εξαιρετική μουσική βραδιά που διασκέδασαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν . 
 
Εδώ αξίζει να αναφερθούν οι προσφορές των συγχωριανών και φίλων του Συλλόγου οι χορηγοί μας της οποίες προσφώνησε η  Υπεύθυνη των Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου μας Μίνα Ταπραντζή - Τσέτσου.

  1. Δήμος Ξηρομέρου με το ποσό των 620€


  1. Κύρου Κωνσταντίνος Bread Factory Αθήνα 500€

  2. Κλινική «Ανάσα»,Βόλος Καραστάθης Δημήτριος & Αυφαντής Γεώργιος 400€

  3. Σώλος Σωκράτης ThissioView Αθήνα Θησείο300€

  4. Ταπραντζής Χαρίλαος Ιατρός Αγρίνιο 150€

  5. Γεωργούλα Σοφία 150€ Mini Market Σοφία Κ. Πετράλωνα

  6. Ταπραντζή Έλλη του Γεωργίου Σχολή Οδηγών Αγρίνιο 100€

  7. Ευσταθίου Εύη(Κόρη Αμαλιας Ταπραντζή) 100€

  8. Συγχωριανός που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του 100€

  9. Βασίλης Rusai Super Market Kritikos Αστακός 100€

  10. Κούγγελης Κώστας ψυκτικός Βασιλόπουλο 50€

  11. Σοφία Παβέλη του Επαμεινώνδα Μύτικας,ΙΚΕΠ 30€

  12. Γεωργούλας Κωνσταντίνος Coffee Addicts μπλούζες της εκδήλωσης αξία 200 €

  13. Μελεουνης Γεώργιος ειταιρεία μεταφορών Αθήνα 100 €

  14. Κουτρομάνος Εμπόριο ζωοτροφών κάρβουνα Στράτος 2 Τσουβάλια κάρβουνα

  15. Αφοι Κοτρότσου Φούρνος γλυκίσματα Βασιλόπουλο Ξηρομέρου 30 κιλά ψωμί

  16. Μπακογιώργου Αγλαΐα  Μπαμπίνη 30 Ευρώ

  17. Ο Δημήτριος Κίσσας με το ποσό τον 50 Ευρώ

  18. ο Τηλεοπτικός Σταθμός Αχελώος tv

Κατά την διάρκεια της μουσικής Βραδιάς έγινε η διανομή των πρακτικών του Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε  πέρσι    από το μέλος του Δ.Σ. Αλέξανδρο Σάββα.
 Τίμησαν με την παρουσία τους οι κάτωθι προσκεκλημένοι: Ο Βουλευτής του Σύριζα Μίλτος Ζαμπάρας,Ο Δήμαρχος Ιωάννης Τριανταφυλλάκης , Αντιδήμαρχος Σωτήριος Μακρής, Αντιδήμαρχος Ελευθέριος Μαντζαρης, Δημοτικός Σύμβουλος Γκούμας Γεώργιος    , Πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ  , Τάκης Στεργίου, Γενικός Γραμματέας της ΟΠΣΥΞ Κώστας Γεωργούλας , Πρόεδρος της Τ.Κ. Μπαμπίνης Δημήτριος Μπενέκος  , Πρόεδρος του Συλλόγου Πηγάδια Η Μάνινα Φιλιώ Κοσμά,Σπύρος Μπενέκος απο τα μπλογκ Μπαμπίνη Ι
































































Ν και Γάκιας Τσέλιος από το xiromeronews  .
Το Διοικητικό  συμβούλιο του Συλλόγου μας θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς, όλους όσους Παραβρέθηκαν, καθώς και τους εθελοντές που με την δική τους βοήθεια οι πολιτιστικές μας  Εκδηλώσεις στέφθηκαν με επιτυχία 
Το Δ.Σ. σας εύχεται και του χρόνου με υγεία να είμαστε πάλι καλά να ανταμώσουμε.
                                Για το Δ.Σ.
ο Πρόεδρος                Ο Γεν. Γραμματέας

Θεόδωρος Γεωργούλας  Αθανάσιος Χαντζής


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................