Ορφέας Περίδηςκαι Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» στο Αρχαίο Θέατρο Οινιαδών

 


Με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου «Στερέωση, Αποκατάσταση και Ανάδειξη Αρχαίου Θεάτρου Οινιαδων», που χρηματοδοτήθηκε από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτική Ελλάδα 2014-2020,  η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα», καθώς επίσης η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος συνδιοργανώνουν συναυλία στο Αρχαίο Θέατρο Οινιαδών. 


Η συναυλία, υπό τον τίτλο «Παραμύθι» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024 και ώρα 21.00.  Ο τραγουδοποιός Ορφέας Περίδης συναντά επί σκηνής την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων για μια συναυλία, γεμάτη τραγούδια από την σπουδαία δισκογραφία του, χρωματισμένα με την ενορχηστρωτική ματιά του Φώτη Παπαντωνίου. Θα διευθύνει ο διακεκριμένος μαέστρος, Αναστάσιος Συμεωνίδη, ενώ ην καλλιτεχνική διεύθυνση της Ορχήστρας υπογράφει η Βάγια Ζεππάτου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό και μια εξαιρετική ευκαιρία για επίσκεψη σε ένα ακόμα αρχαίο θέατρο της Αιτωλοακαρνανίας που αποδίδεται στους επισκέπτες  έχοντας διασφαλιστεί η προστασία και διατήρησή του, αφού εκτελέστηκαν οι απαραίτητες εργασίες, αναστήλωσης και ανάδειξής του. 

Επί σκηνής – ταυτότητα παράστασης

Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» Δήμου Πατρέων

Ορφέας Περίδης, τραγούδι – κιθάρα

Αναστάσιος Συμεωνίδης, μουσική διεύθυνση

Φώτης Παπαντωνίου, ενορχηστρώσεις

Μιχάλης Καλκάνης, κόντρα μπάσο

Βάγια Ζεππάτου, καλλιτεχνική διεύθυνση ορχήστρας

Διονύσης Μπάστας, ηχητικός σχεδιασμός

Σχεδιασμός αφίσας, Κωνσταντίνος Τσιρίκος

Δίηχο, ήχος – φως


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank