Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2024 - Ημερίδα και παρουσίαση λευκώματος «Τριχωνίδα και Λυσιμαχία - Οι δίδυμες λίμνες»



Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2024 - Ημερίδα και παρουσίαση λευκώματος «Τριχωνίδα και Λυσιμαχία - Οι δίδυμες λίμνες»


Ημερίδα με θέμα: «Τριχωνίδα και Λυσιμαχία - Οι δίδυμες λίμνες» διοργανώνει η Μονάδα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Μεσολογγίου και Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του ΟΦΥΠΕΚΑ, την Τετάρτη 5 Ιουνίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου επί της οδού Αβρ. Αναστασιάδη 1 στο Αγρίνιο.
Στην ημερίδα θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις σχετικά με τις δράσεις της Μονάδας Διαχείρισης για την προστασία σημαντικών ειδών της περιοχής, τους οικότοπους, την ορνιθοπανίδα και την ιχθυοπανίδα των λιμνών Τριχωνίδα και Λυσιμαχία, καθώς και για τις περιβαλλοντικές υποδομές της λίμνης Τριχωνίδας. Επίσης θα παρουσιαστεί και θα διανεμηθεί δωρεάν το ομώνυμο λεύκωμα «Τριχωνίδα και Λυσιμαχία - Οι δίδυμες λίμνες».
Μετά την ολοκλήρωση της ενημερωτικής εκδήλωσης, θα ακολουθήσει συναυλία με τίτλο "Η λίμνη και ο ποταμός της" από το μουσικό σχήμα ‘’ trio Sonus ‘’.


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................