Πώς φτιάχνεται το παραδοσιακό προζυμένιο πρόσφορο.
Στην Πάτρα, η κυρία Αδαμαντία, με μεράκι και γνώση, μας μυεί στην τέχνη της παρασκευής του παραδοσιακού προζυμένιου προσφόρου.
Υλικά:
Αλεύρι σκληρό κίτρινο
Χλιαρό νερό
Αλάτι
Προζύμι
Η παρασκευή του προσφόρου αποτελεί μια ιερή και ευλογημένη διαδικασία, γεμάτη συμβολισμούς και πνευματικότητα. Η κυρία Αδαμαντία, με την αφοσίωση και την τέχνη της, μας υπενθυμίζει την αξία και την ουσία της Θείας Ευχαριστίας.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.