ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΣΤΑΚΟΥ


foto.Αρχείου 902gr


ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΣΤΑΚΟΥ


Το παράρτημα συνταξιούχων Αστακού, του σωματείου συν/χων Αγρινίου, χαιρετίζει τους συναδέλφους συνταξιούχους που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Συλλαλητήριο στην Αθήνα, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή (24/01).
Οι Συνταξιούχοι όλης της χώρας μετά από κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα (ΣΕΑ)  των συνταξιουχικών οργανώσεων.

Υπερήλικες οι περισσότεροι άντρες και γυναίκες με μαζικό απαράμιλλο αγωνιστικό θάρρος και περηφάνια, αψήφησαν κούραση και ταλαιπωρία. Πήραν μέρος στην μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στην πορεία προς το Υπουργείο Εργασίας.

Αντιπροσωπεία της ΣΕΑ είχε συνάντηση με τον κ.Γεωργιάδη. Συζήτησε πάνω στα προβλήματα των Συνταξιούχων και απαίτησε να δοθούν συγκεκριμένες απαντήσεις.

Ο ίδιος ο Υπουργός αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων, πως κάποια απ' αυτά χρειάζεται να δοθούν λύσεις, αλλά μέσα στα πλαίσια της δημοσιονομικής πολιτικής.
Ακόμη ανέλαβε την υποχρέωση να δοθούν γραπτές απαντήσεις σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών.

Να σημειωθεί ότι στο Συλλαλητήριο συμμετείχαν συνταξιούχοι μέλη του Παραρτήματός μας, που έχει στηθεί και λειτουργεί στον ΑΣΤΑΚΌ, απ' όπου ξεκίνησε  λεωφορείο για πρώτη φορά και δρομολογήθηκε με έξοδα του σωματείου μας.

Συνάδελφοι κάναμε μια καλή αρχή!
Δυναμώνουμε το σωματείο μας!
Κανένας συνταξιούχος έξω από το σωματείο!

Για την
Διοικούσα Επιτροπή
Γιώργος Θεοδώρου.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................