Εκδήλωση που θα αγγίξει τις καρδιές μας. Παρουσίαση βιβλίου με τίτλο:"Μαμά μου...θα με βοηθήσεις να περπατήσω;" της Αθηνάς Ευθυμίου

http://romiazirou.blogspot.com


Αγαπητοί συμπατριώτες
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Αδελφότητα Ρωμιάς Πρέβεζας με την βοήθεια και άλλων Συλλόγων Ηπειρωτών Αττικής. 

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 5:30 μμ, στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών, Κλεισθένους 15 , 7ος όροφος ( όπισθεν Δημαρχείου Αθήνας).

Η συγγραφέας είναι  Ηπειρώτισσα, μάνα παιδιού που γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση . Η βοήθεια που χρειάζομαι από εσάς είναι η παρουσία σας. Η 3η Δεκεμβρίου είναι  η Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία. Έχουν κληθεί να παραστούν οι βουλευτές ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ της Ηπείρου και όχι μόνο, για να γίνουν κοινωνοί των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας που πάσχουν από κάποια αναπηρία και ειδικά κινητική. 

Το πάνελ των ομιλητών όπως θα δείτε και στην πρόσκληση είναι αξιόλογο και  όλοι καταξιωμένοι επιστήμονες.

Το βιβλίο δεν είναι λογοτεχνικό, είναι  η εμπειρία 30 ετών, από την μάνα που συγχρόνως είναι και νοσηλεύτρια, είναι οδηγίες πως πρέπει να αντιμετωπίζονται όχι μόνο τα παιδιά αλλά και οι ενήλικες με σοβαρή αναπηρία. Είναι πάνω απ' όλα η κατάθεση ψυχής μιας μάνας που μεγαλώνει παιδί με εγκεφαλική παράλυση.
Σας καλώ να είμαστε όλοι εκεί για να στηρίξουμε και να τιμήσουμε τους πραγματικούς ήρωες της ζωής. 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας.


Για την οργανωτική Επιτροπή

Χριστόφορος Ευθυμίου

Πρόεδρος Αδελφότητας Ρωμιάς Πρέβεζας

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................