ΝΙΚΟΣ ΖΩΓΑΣ-Αγαπητοί Συνδημότες ποιος λέει αλήθεια και ποιος λέει ψέμματα;

 


Αγαπητοί Συνδημότες ποιος λέει αλήθεια και ποιος λέει ψέμματα;


Τέσσερα χρόνια τώρα σε κανένα από τα 4 Τεχνικά Προγράμματα δεν εντάχθηκε κανένα έργο σε καμία Τοπική Κοινότητα, έργο μηδέν.

Τώρα έρχονται στα χωριά αυτοί οι άνθρωποι και κάνουν πασαρέλα για να πιστέψουν πρώτα οι ίδιοι ότι κάτι έκαναν και ύστερα να κοροϊδέψουν εσάς για να σας πάρουν την ψήφο και να τους δείτε πάλι μετά από 5 χρόνια.
Έχουν δαπανηθεί σε απευθείας αναθέσεις 6 εκατομμύρια ευρώ και ούτε ένα ευρώ δεν δαπανήθηκε σε κανένα χωριό για κάποιο έργο.

Θα θυμάστε βέβαια ότι τα παραταξιακά sites έπαιζαν νυχθημερόν τις δηλώσεις που έλεγαν: « καμία απευθείας ανάθεση από εμάς, όλα θα γίνονται με διαγωνισμούς για να ξέρουν οι Δημότες που πηγαίνουν τα χρήματα τους.»
Λέγανε ότι βρήκαν έναν καταχρεωμένο Δήμο.
Γιατί δεν έφεραν τους επιθεωρητές της Δημόσιας Διοίκησης να κάνουν έλεγχο στα οικονομικά του Δήμου και να δούμε ποιος έβαλε το χέρι στο μέλι; όπως  θα έκανε ο καθένας που θα ήθελε να λάμψει η αλήθεια.
Επομένως κύριοι της Δημοτικής Αρχής λέγατε και λέτε παραμύθια, κοροϊδεύετε τους Δημότες με επικοινωνιακά τρικ και υποτιμάτε την νοημοσύνη τους.
Αλλά ευτυχώς για τον Δήμο μας δημιουργήθηκε μια Νέα παράταξη (όσο και αν αυτό πονάει κάποιους) με επικεφαλής έναν Αξιόλογο Άνθρωπο, σοβαρό, ικανότατο, έμπειρο που ακούει τους συνομιλητές του σαν ίσο προς ίσο. Ήρθε να δώσει ελπίδα σε έναν τόπο που συνεχώς αργοσβήνει. Ήρθε να δώσει λύσεις στα χρόνια προβλήματα και τις παθογένειες που συνεχίζονται. Ήρθε με σκοπό να δώσει και όχι να πάρει. Καριέρα έκανε και μάλιστα από τις μεγαλύτερες θέσεις και αξιώματα που έχουμε στην Χώρα μας ως Πρόεδρος Εφετών και μάλιστα χωρίς να βάλει το χέρι στο μέλι.
Αμέμτου ηθικής Άνθρωπος.
Ταπεινός, Γνήσιος Ξηρομερίτης, χωρίς εγωισμούς και αυτοπροβολές.
Αυτή η αγάπη και η προσφορά του για να φτιάξει τον Δήμο ήταν η κινητήριος δύναμη ώστε να δηλώσει δημόσια πως δεν θα ζημιώσει τον Δήμο ούτε καν με τον μισθό του Δημάρχου χαρίζοντας τον μισθό του στον Δήμο,κάτι που μέχρι τώρα κανείς δεν έκανε, και θα δουλέψει εθελοντικά.
Ο μόνος ικανός για την Διαφάνεια στον Δήμο είναι μόνο ο κ. Αλέξανδρος Σάββας.
Όσον αφορά τα παραταξιακά sites και τα παπαγαλάκια που μη έχοντας να του προσάψουν τίποτα και από πουθενά, αρχίζουν και πετάνε λάσπες που λένε πως άλλος θα Διοικεί τον Δήμο και όχι αυτός.
Μα είναι ποτέ δυνατόν ένας άνθρωπος που είχε 450 Εφέτες στην επίβλεψη του, να τον κάνει κάποιος άλλος κουμάντο;
Σοβαρευτείτε και μην υποτιμάτε άλλο την νοημοσύνη των Δημοτών.

Γι αυτό Αγαπητοί Συμπατριώτες Ξηρομερίτες πάμε όλοι μαζί να βγάλουμε τον τόπο μας από το τέλμα και την λάσπη.
Ο μόνος Άξιος και ο μόνος Ικανός είναι ο κ. Αλέξανδρος Σάββας!


Με εκτίμηση 
Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου με τον συνδυασμό του πρώην Ανώτατου Δικαστικού κ. Αλεξάνδρου Σάββα 
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................