ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ : Συνεχίζονται δυναμικά οι περιοδείες στους οικισμούς Ρίβιο - Άγιο Στέφανο - Κουβαρά

 


Συνεχίζονται δυναμικά οι περιοδείες στους οικισμούς Ρίβιο - Άγιο Στέφανο - Κουβαρά. Οι κάτοικοι υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό τον Υπ. Δήμαρχο Ξηρομέρου και πρώην Ανώτατο Δικαστικό κ. Αλέξανδρο Σάββα  με τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους του. 


Οι κάτοικοι του Ρίβιου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί μας για τα προβλήματα τους τα οποία είναι η καθαριότητα, ο ηλεκτροφωτισμός, η ύδρευση και μια παιδική χαρά που είχαν την οποία ξήλωσαν και έχει μείνει ο χώρος κενός,  καθώς και  τα  παράπονα τους όπου απευθυνόμενοι στον κ. Σάββα εξέφρασαν πως αυτό που θέλουν είναι να περνάμε να τους βλέπουμε γιατί αισθάνονται ξεχασμένοι και αποκομμένοι από τον Δήμο μας. 

Στον Κουβαρά ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ένα μικρό κοριτσάκι αυθόρμητα μπήκε μπροστά από τους κατοίκους και φώναξε με όλη της τη  δύναμη " κούνιες θέλουμε". 

Ο κ. Σάββας την άκουσε με προσοχή και της υποσχέθηκε πως θα υλοποιήσει την επιθυμία εκείνης αλλά και όλων των παιδιών του Δήμου μας που στερούνται τόσα χρόνια την χαρά της ζωής τους.
Από το γραφείο Τύπου και επικοινωνίας.









 




















Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................