ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΗΜΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ

 


                                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                          Αστακός 23/09/2023

                ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ


ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΗΜΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ

Μερικά ερωτήματα προς τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή :

  1. Γιατί ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή δεν δέχθηκε την πρόταση του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης να γίνει αυτοψία στο έργο;

Από τον Δήμαρχο τους τρείς επικεφαλής των Δ. Παρατάξεων και την μηχανικό του Δήμου και να διαπιστωθεί έτσι εάν το έργο εκτελείται με βάση την μελέτη και τις προβλεπόμενες από αυτή τεχνικές προδιαγραφές.

Γιατί άραγε….;


  1. Γιατί ο Δήμαρχος και η πλειοψηφία σε συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου δεν έλαβε υπόψιν του ότι μέλος της Ο.Ε καταψήφισε την πρόταση του για οικονομική τακτοποίηση του έργου με την αιτιολογία ότι το έργο δεν εκτελείται με βάση την μελέτη και δεν τηρεί τις συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές.

Μήπως και αυτός τον συκοφαντούσε όπως όλοι οι άλλοι; όχι Κ.ΔΗΜΑΡΧΕ. Ο συγκεκριμένος Δημοτικός σύμβουλος που καταψήφισε την οικονομική τακτοποίηση του έργου καταγγέλλοντας το ότι δεν πραγματοποιείται με βάση την μελέτη είναι υποψήφιος σας στο ψηφοδέλτιο της Δ.Ε ΑΛΥΖΙΑΣ.

  1. Γνωρίζετε κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ότι βασικός μάρτυρας κατηγορίας στον εισαγγελέα Μεσολογγίου είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό σας; Μήπως και αυτός σας συκοφαντεί ;

Εμείς σαν συνδυασμός κάνουμε ξεκάθαρο στους Δημότες ότι θα βοηθήσουμε την δικαιοσύνη στην διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης για να αποδοθούν οι ευθύνες όπου υπάρχουν.

Συμπέρασμα : Ζημιά εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για το ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ και οφέλη για λίγους και εκλεκτούς. Αυτά τα λίγα…

Τα συμπεράσματα στους δημότες

https://xiromero-neamera-katharaxeria.blogspot.com/2023/09/blog-post_23.html

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................