ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ : Με αέρας νίκης η περιοδεία Υποψήφιου Δημάρχου Αλέξανδρου Σάββα στην Χρυσοβίτσα , Πρόδρομο και Αγράμπελο !!!

 


Συνεχίζονται οι προεκλογικές περιοδείες για 3η συνεχόμενη μέρα σε Αγράμπελο - Πρόδρομο - Χρυσοβίτσα όπου οι κάτοικοι βλέπουν την ελπίδα στο πρόσωπο ενός γνήσιου και άξιου Ξηρομερίτη. 


Οι κάτοικοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις τοποθετήσεις του συντοπίτη τους και να συνομιλήσουν μαζί του. 
Στο Αγράμπελο είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα που του εξέφρασαν οι μόνιμοι κάτοικοι του χωριού. 
Στη συνέχεια μετέβη στον Πρόδρομο όπου και εκεί οι κάτοικοι μαζί με τον πρόεδρο του χωριού   κ. Παπούλια  τον υποδέχτηκαν εγκάρδια, συνομιλώντας μαζί του για τα προβλήματα και την καθημερινότητα τους. 
Θερμή αλλά και ταυτόχρονα συγκινητική υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι αλλά και τα μικρά παιδιά της γενέτειρας του Χρυσοβίτσας δίνοντας αέρα Νίκης στον συγχωριανό τους υποψήφιο Δήμαρχο Ξηρομέρου και Ανώτατο Δικαστικό κ. Αλέξανδρο Σάββα.
 Ο κ. Αλέξανδρος Σάββας βαθιά συγκινημένος  τους ευχαρίστησε λέγοντας τους ότι του δίνουν την δύναμη να συνεχίσει να αγωνίζεται για το μέλλον του Δήμου Ξηρομέρου. 























































































  ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ 



















































ΑΓΡΑΜΠΕΛΟ


































Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................