ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΈΡΟΥ...ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ.. .

 


ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ..


Προεκλογική περίοδος.  Ατελείωτες αναρτήσεις με αλληλοκατηγορίες για το ποιος έκανε τις περισσότερες απευθείας αναθέσεις, ποιος διασπάθισε περισσότερο χρήμα μοιράζοντας έργα σε ημέτερους χωρίς διαφάνεια.
Προγράμματα επόμενης πενταετίας που υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια, μασάζ και χαιδέματα στα αυτιά των ψηφοφόρων μόνο και μόνο  να εκμαιεύσουν  ψήφους... 

Προγράμματα όπως αυτά της προηγούμενης τετραετίας που εξαγγέλθηκαν προεκλογικά με στόμφο και τυμπανοκρουσίες αλλά μετά τις εκλογές έμειναν στα αζήτητα ... 
Σπεύδουν προεκλογικά να ανακοινώσουν προγράμματα για τους αγροτικούς δρόμους που έχουν γίνει απροσπέλαστοι μετά από τέσσερα χρόνια εγκατάλειψης, λες και ανακάλυψαν τώρα ότι σε αυτό το Δήμο υπάρχουν και αγρότες και κτηνοτρόφοι που θα έπρεπε να έχουν εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στις καλλιέργειες τους!! 
Με την ανοχή και την ΠΑΓΕΡΗ  αδιαφορία των Δημοτικών  Αρχών έχει μετατραπεί το μέτωπο Μύτικα- Αστακού σε παράδεισο της αυθαιρεσίας σε μια ατέλειωτη φαβέλα 
Ότι σπέρνεις θερίζεις  λέει ο σοφός λαός και με απύθμενο θράσος υπόσχονται προεκλογικά προγράμματα τουριστικής ανάπτυξης στα πρότυπα -λέει- των ΔΑΛΜΑΤΙΚΏΝ ΑΚΤΏΝ !!   
 "Ο Μανώλης με τα λόγια χτίζει ανώγεια και κατώγια"
Οι Δημότες και οι επισκέπτες έχουν εικόνα της κατάντιας της παραλιακής ζώνης και τι είδους Δαλματικές Ακτές οραματίζονται αυτοί που επί χρόνια κωφεύουν και  εθεροτυφλούν στα πραγματικά προβλήματα και τις ανάγκες τους . 

Τα προεκλογικά προγράμματα δεν έχουν τέλος! 

Προγράμματα για κατασκευές αθλητικών εγκαταστάσεων, γηπέδων ποδοσφαίρου και άλλα πολλά.
Αλήθεια με το γήπεδο ποδοσφαίρου Μύτικα τι γίνεται;
Έχει καταντήσει γεφύρι της Αρτας.

Φωτογραφίες και παρουσίαση στα τοπικά blogs είδαμε αρκετές.
Παρά το ότι είχε τριπλάσιο  κατασκευαστικό κόστος από το γήπεδο  Κανδήλας, ιδίων  σχεδόν διαστάσεων.
Κάτι ακούγεται για κακοτεχνίες, κάτι ότι είναι ακατάλληλο και επικίνδυνο για πρόκληση σοβαρών τραυματισμών των ποδοσφαιριστών, κάτι ότι με την βροχή μετατρέπεται από γήπεδο ποδοσφαίρου σε ...γήπεδο πόλο.
Κάτι ότι ο φωτισμός δεν είναι σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές; 
Έχει γίνει η παραλαβή του έργου; Αν όχι , που οφείλεται  αυτή η καθυστέρηση ;
Θα δοθεί στην ποδοσφαιρική ομάδα για χρήση την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν,  η θα το καμαρώνουμε μόνο οπτικά.
Μήπως έχει  ενταχθεί και αυτό στο πενταετές πρόγραμμα;;
Καλούμε τους εργαζόμενους τα λαϊκά στρώματα της περιοχής να ενισχύσουν τη Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο και στην Περιφέρεια για να ενισχυθεί  η λαϊκή αντιπολίτευση για την διεκδίκηση των λαϊκών αναγκών και όχι των συμφερόντων των λίγων.Λαικη Συσπείρωση για 💯τις 💯 γνήσια λαϊκή αντιπολίτευση από όποια θέση θα βρεθούμε.Οι ζωές μας,τα κέρδη τους...
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................