ΝΙΚΟΣ ΖΩΓΑΣ-Αλήθειες και ψέμματα...

 


Αγαπητοί Συνδημότες, για άλλη μια φορά παίζουν με την νοημοσύνη σας και σας κοροϊδεύουν όπως κάνουν επί 4 χρόνια τώρα το ίδιο, με επικοινωνιακά παιχνίδια και δήθεν πληροφορίες βαφτίζοντας το ψάρι κρέας.


Έτσι έκαναν και πριν μια εβδομάδα, βάζοντας τα παραταξιακά blogs να γράψουν «Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μεγάλο πρόβλημα έχει στο Πρωτοδικείο συνδυασμός που διεκδικεί τον Δήμο Ξηρομέρου. 

Δεν κατέθεσαν εγκαίρως το παράβολο συμμετοχής του συνδυασμού στις δημοτικές εκλογές!!!

Η διοίκηση του Δήμου Ξηρομέρου, με υποθέσεις δύσκολεςμε προβλήματα σύνθετα, με προθεσμίες να τρέχουν συνέχεια, συνεννοήσεις κ.λπ, είναι μέσα στα καθήκοντα της εκάστοτε δημοτικής αρχής.»

 

Μα καλά πόσο πολύ υποτιμάτε την νοημοσύνη των Δημοτών του Ξηρομέρου;

Ποιες είναι οι δύσκολες υποθέσεις και τα προβλήματα που έλυσε η Δημοτική Αρχή;

Που εδώ και 6 μήνες κατάντησε το Δημαρχείο εκλογικό κέντρο της παράταξης;

Που στο ψηφοδέλτιο τους έχουν βάλει όλους του εργαζόμενους σε δίμηνο, τρίμηνο, 5μηνο, 8μηνο κτλ και χωρίς καμία ντροπή τους φωτογραφίζει μέσα στο Δημαρχείο λες και είναι ιδιοκτησία τους;

Που δεν έχουν αφήσει αυτούς τους τελευταίους μήνες ρουσφέτι για ρουσφέτι, δρομάκι και στενό για να εξυπηρετήσουν αποκλειστικά και μόνο τους ψηφοφόρους τους;

Είσαι στον Συνδυασμό μας ;

Θα σου φτιάξω τώρα τα 5 μέτρα και τα υπόλοιπα μετά τις εκλογές….

Δεν είσαι στον Συνδυασμό μου;

Πέθανες….

Αυτοί που πρέσβευαν την Ελπίδα και την Αξιοκρατία μας απέδειξαν ότι τελικά δεν γνωρίζουν τίποτα περισσότερο από Φρου Φρου και αρώματα….

Αγαπητοί Συνδημότες βγαίνω αληθινός σε αυτά που 4 χρόνια ως Δημοτικός Σύμβουλος σας έλεγα,: «Προσέξτε γιατί θα έρθουν λίγο πριν τις εκλογές και θα σας χτυπήσουν το χέρι στην πλάτη να σας πουν ότι είναι εδώ και ότι θα τα κάνουν όλα τα επόμενα 5 χρόνια»  για να σας ξεγελάσουν και να σας πάρουν την ψήφο.

Τους δοκιμάσατε…

Τους ξέρετε….

Το απέδειξαν….

Το βλέπετε….

Βλέπετε ότι στα χωριά μας δεν έγινε κανένα έργο..  Έγινε το απόλυτο μηδέν… πηγαίνοντας τον Δήμο μας άλλα 4 χρόνια πίσω…

Ήρθαν και χτύπησαν το χέρι στην πλάτη…. Και προσπαθούν πάλι με ψεύτικα έργα να σας πλανέψουν για να κερδίσουν τις εκλογές…

Στο Ξηρόμερο όμως γεννήθηκε μια νέα παράταξη με αρχηγό έναν ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗ αξιόλογο Δικαστικό έντιμο και ειλικρινή ο οποίος έχει αποδείξει με την μέχρι τώρα πορεία του και την καριέρα του ότι θέλει πραγματικά να βοηθήσει να πάει επιτέλους αυτός ο τόπος μπροστά.

Όχι με λόγια του αέρα και επικοινωνιακά παιχνίδια αλλά με σοβαρότητα, αξιοκρατία και χωρίς διακρίσεις  να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των Δημοτών.

Γι αυτό Αγαπητοί Συνδημότες σας καλώ όλους το Σάββατο στις 8:30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αστακού για να πάμε τον τόπο μας μπροστά και για να πάψουν να παίζουν με την νοημοσύνη μας γιατί είμαστε περήφανοι Ξηρομερίτες που γεννηθήκαμε και παραμείναμε εδώ μεγαλώνοντας τις οικογένειες μας.

Με εκτίμηση και σεβασμό 

Ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου 

με τον Συνδυασμό του Υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου 

κ.Αλέξανδρο Σάββα

Νικόλαος Ζώγας


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................