ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ- Δελτίο τύπου. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.




 Ημερομηνία 9.9.2023

Δελτίο τύπου.


Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.


Δε μας προκάλεσε έκπληξη, γιατί γνωρίζουμε τον τρόπο που διοίκησαν 5 χρόνια και χρεοκόπησαν τον Δήμο Ξηρομέρου, διαβάζοντας το τελευταίο δελτίο τύπου της «νέας» παράταξης ‘’ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ – ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ’’, που αναφέρεται στην ανακήρυξη του συνδυασμού τους την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου από το Πρωτοδικείο και σε κάποια διαδικτυακή δημοσκόπηση, το οποίο δελτίο τύπου τελειώνει με την «απειλή» ότι «θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος», λες και είναι κατόρθωμα να μπορέσεις να καταθέσεις σωστά ψηφοδέλτιο συνδυασμού και θα πρέπει να πανηγυρίσεις την πρωτοφανή ανεπάρκεια σου με αλαλαγμούς.

Μάλλον γι αυτούς κατέληξε να είναι κατόρθωμα η ανακήρυξη του συνδυασμού τους,  έτσι όπως μόνοι τους τα έκαναν, από ανικανότητα και ασχετοσύνη που είναι το χαρακτηριστικό τους.



Θέλουμε να απευθυνθούμε στους πολίτες του Ξηρομέρου και να πούμε τα εξής:

1. Κάθε συνδυασμός έχει την αποκλειστική ευθύνη για την ηλεκτρονική κατάθεση του ψηφοδελτίου του. Ο συνδυασμός μας, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, πριν την προθεσμία της 31ης Αυγούστου, ώρα 23:59 κατέθεσε το ψηφοδέλτιο του, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα από την νομοθεσία και τις εγκυκλίους. Όλα τα στοιχεία του συνδυασμού μας, είναι λοιπόν ανεβασμένα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, νομιμότατα και με ότι προβλέπεται.

2. Ο συνδυασμός ‘’ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ – ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ’’ χρειάστηκε να τρέχει ασθμαίνοντας Πέμπτη πρωί – πρωί στο Πρωτοδικείο, με ανά χείρας τα παράβολα σε κοινή θέα.

3. Μέλη του συνδυασμού ‘’ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ – ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ’’, διέδιδαν δεξιά και αριστερά, αμέσως μετά την προθεσμία της 31ης Αυγούστου, ότι έχουμε πρόβλημα και κάτι δεν κάναμε καλά στην ηλεκτρονική καταχώριση, με αποτέλεσμα φυσιολογικά να βγει στην δημοσιότητα ότι κάτι δεν πάει καλά.

4. Ο συνδυασμός ‘’ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ – ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ’’, πιθανόν να είναι ο μόνος συνδυασμός Πανελλαδικά, που μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο του και κανείς δεν ξέρει ποιοι υποψήφιοι του είναι στο γενικό ψηφοδέλτιο και ποιοι στα τοπικά, μιας και επιμελώς το κρύβανε στις ανακοινώσεις τους.

5. Ο συνδυασμός μας δεν αποφασίζει, ούτε ανακηρύσσει ή δεν ανακηρύσσει συνδυασμούς ή μεμονωμένους υποψήφιους. Αυτό είναι αποκλειστική δουλειά του Πρωτοδικείου, το οποίο τηρώντας τους νόμους και τις εγκυκλίους, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου θα προχωρήσει στην ανακήρυξη των συνδυασμών και των υποψηφίων.

6. Εμείς στις 8 Οκτωβρίου με το έργο μας, το πρόγραμμα μας, τι θέσεις μας και τις προτάσεις μας, θα ζητήσουμε την κρίση και την εμπιστοσύνη των πολιτών του Ξηρομέρου, για να συνεχίσουμε την βελτίωση της ποιότητας της ζωής όλων των Ξηρομεριτών, για να συνεχίσουμε την θετική πορεία και να κάνουμε πράξη την αναπτυξιακή προοπτική που εξασφαλίσαμε, αξιοποιώντας τα πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ χρηματοδοτήσεις που έχουμε φέρει στα ταμεία του Δήμου και περιμένουν να γίνουν έργα προς όφελος των πολιτών.


Η καλύτερη δημοσκόπηση είναι της κοινωνίας του Ξηρομέρου, που στις 8 Οκτωβρίου θα αποφασίσει αν θα γυρίσει σ’ αυτούς που χρεοκόπησαν τον Δήμο ή με επιλογή ευθύνης θα επιλέξει την παράταξη, που με επικεφαλής τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη έβαλε τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.


Με αυτοπεποίθηση προχωράμε μπροστά!


Αλλάζουμε τον τόπο μας!


ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................