Γενική Συνέλευση και εκλογές στον Σύνδεσμο Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου

 



https://www.xiromero.gr

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 10 Δεκεμβρίου 2023  και ώρα 10:30 η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων ” Τα Κοροντα ” στην αίθουσα της ΠΑΝ.ΣΥ. 

Στη γενική Συνέλευση υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή  και έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα του Συλλόγου και του χωριού.

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία Πρόεδρος της Γ.Σ. για τη διεύθυνση των εργασιών εκλέχθηκε ο  Γεωργούλας Κωνσταντίνος


Τον ετήσιο απολογισμό διάβασε στους παρευρισκομένους ο πρόεδρος κ. Ταξιάρχης Σάββας. Στη συνέχεια εκ μέρους της εξελεγκτικής επιτροπής το λόγο πήρε Ο κ. Αλέξανδρος  Σάββας και στη συνέχεια ο ταμίας του συλλόγου κ. Μακης Ζορμπάς διάβασε τον ετήσιο οικονομικό απολογισμό του συλλόγου.. 
Στη συνέλευση ο κ. Δημήτρης Στεργίου  πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου απηύθυνε χαιρετισμό και μίλησε για επίκαιρα θέματα που αποσχολύν το Ξηρόμερο και ειδικότερα Αναφέρθηκε για την ΠΟΑΥ όπου και ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου.
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο κ. Ιωάννης Δημητρούκας Ιστορικός Συγγραφέας 
 Μετά το πέρας των εργασιών της Γ.Σ. η Εφορευτική Επιτροπή διενήργησε τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., Ε.Ε. και αντιπροσώπου στην ΟΠΣΥΞ.









Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................