ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ-Ο Δήμος Ξηρομέρου έχει αλλάξει ΟΡΙΣΤΙΚΑ σελίδα και δεν ξαναγυρνά στις μέρες της χρεοκοπίας και στους θιασώτες της.



 Ημερομηνία 16.9.2023

Δελτίο τύπου.


Ο Δήμος Ξηρομέρου έχει αλλάξει ΟΡΙΣΤΙΚΑ σελίδα και δεν ξαναγυρνά στις μέρες της χρεοκοπίας και στους θιασώτες της.


Λίγες εβδομάδες μας χωρίζουν από τις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Ξηρομέρου και ο "εφιάλτης" κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να δηλώσει την παρουσία του. Τα ίδια πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν αρνητικά στα κοινά του Δήμου, λίγο πριν τις εκλογές δηλώνουν παρόν, για να μας ξαναγυρίσουν στις μέρες της χρεοκοπίας.


Ο πρώην Δήμαρχος Γαλούνης που παρέδωσε χρεοκοπημένο το Δήμο Ξηρομέρου, μαζί με τον Α. Πανταζή και τον Π. Στάικο, αποφάσισαν να βρουν το πρόσωπο του Αλ. Σάββα, προκειμένου να κρυφτούν πίσω του, στην προσπάθεια να παραπλανήσουν για μια ακόμα φορά τους πολίτες του Δήμου.

Ποιός μπορεί να ξεχάσει τις παρατεταμένες διακοπές νερού; Ποιός μπορεί να ξεχάσει την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος; Ποιός μπορεί να ξεχάσει τους απλήρωτους λογαριασμούς της ΔΕΗ; Ποιός μπορεί να ξεχάσει τις αναθέσεις για καθαρισμό νεκροταφείου της τάξης των 100.000 ευρώ; Ποιός μπορεί να ξεχάσει τα δικαστήρια που σύρανε τον Δήμο για απλήρωτες υποχρεώσεις; Ποιός μπορεί να ξεχάσει τις ακραίες συμπεριφορές και την αλαζονεία τους; Ποιός μπορεί να ξεχάσει την παράδοση του Δημαρχείου με μόνο ελάχιστους υπαλλήλους, για εξυπηρέτηση χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων και χιλιάδων ανθρώπων; Ποιός μπορεί να ξεχάσει ότι παρέδωσαν άδεια ταμεία; Ποιός μπορεί να ξεχάσει τα δάνεια που πήραν και καταχρέωσαν τους δημότες μας; Ποιός όμως, κυρίως , μπορεί να ξεχάσει την καθολική χρεοκοπία του δήμου που τον οδήγησαν στο χείλος του γκρεμού;

Απείρου καλούς σκηνές, με τον πρώην δήμαρχο Γαλούνη σε κεντρικές ομιλίες και τον Α. Πανταζή να κοιτάζει το πλήθος δίπλα στον ομιλούντα δήμαρχο, κρατώντας το μπεγλέρι στο χέρι, ως μορφή εκλογικού καθοδηγητή.

Μεσαιωνικές εικόνες με τον Π. Στάικο να κόβει τις φλέβες του στο δημοτικό συμβούλιο, χωρίς κανένας μας να έχει καταλάβει το γιατί.

Αυτοί οι άνθρωποι που πλήγωσαν και δυσφήμησαν τον τόπο μας πανελλαδικά, που κατά κανόνα αγαπούν μόνο τον εαυτό και τον εγωισμό τους, επέστρεψαν υποσχόμενοι ότι αυτή τη φορά θα είναι αλλιώς.

Θεωρούμε καθήκον μας να τους απομονώσουμε για ακόμα μια φορά και να προστατεύσουμε το Δήμο μας από τις πρακτικές τους.

Δεν θα αφήσουμε τον "εφιάλτη" να επιστρέψει.


Υ.Γ.: Όσον αφορά το ταμειακό υπόλοιπο του Δήμου, που πρόσφατα εντρύφησε ο κος Πανταζής, δεν θα μπούμε στον κόπο να του εξηγήσουμε τι ακριβώς είναι. Πέντε χρόνια διοικούσε τον Δήμο και δεν κατάφερε να το μάθει, γιατί δεν αφήσανε ταμειακό υπόλοιπο!

Ο κ. Πανταζής στην θητεία του έμαθε τι είναι να παίρνεις δάνειο 1 εκατομμύριο για χρέη μετά από 2 χρόνια που διοικούσε μαζί με τον κολλητό του Γαλούνη και έμαθε πως είναι να σου κόβουνε το ρεύμα για χρέη στα δημοτικά καταστήματα, με αυτόν Αντιδήμαρχο και να πηγαίνουνε όλοι για καφέ στη παραλία και ο Δήμος να γίνεται περίγελος.



ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................